Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa tako je kad imas osobu koja je proaktivna
Draga gospodjo, da li zatreba Vase mjesto nekom tj. nekoj stranci, ne bi Vas spasili rezultati ni da vodite British museum. Vidite primjer druge gospodje Hasimbegovic iz pozorista... Kod nas je uzalud se truditi... Nazalost
Istorijski da historije nejma, anlajišite jenom!
SDA odradila :))
NAPRAVICE SDA OD SEHER SARAJEVA NAJVECI MUZEJ U EVROPI☝️
automatic AKO JE RAMIZ DZAFEROVIC 27 GODINA NA BUDZETU ZASTO NEMOZE BITI MUZEJ????? JADNI NEBILI BOGA OCA SVE STE POKRALI I IMAS OBRAZA RECI BRAVO ELMA.
Na muzeju pise da je ISTORIJSKI a ne Historijski.Cudno kako su Bosanci i Hercegovci promjenili svoj jezik...
Mogli ste bar tu travu pokositi. To nije nikakva investicija.
Čuj istorijski, zar nije (h)istorijski 😊
Piše na fasadi tako. i ova žena je lijepa. 🌷
Pa nekad su Bosanci i Hecegovci govorili ISTORIJSKI a za opstinu opstina ane opcina.Ovi Hrvatizmi su novi trend antisrpske politike.
dosla au 1878g i posto tad nije postojala nikakva bosnjacka ili bosanska nacija,ne znaju kako da daju ime muzeju,skupstini da se jedan narod ne uvredi itd pa se setili zemaljski.hehehe.valjda bosna jedina na svetu ima zemaljski muzej
@jelickiodred41 Zemaljski, tj. državni...
@Tuhma pa sto ga ne nazvase drzavni,nego zemaljski.a tunjo filipovic kaze da ste tad vi svi bili bosnjaci.sto ga ne nazvase bosnjackim.i kaze tunjo,dodjose popovi spijuni iz srbije i za par krajcara su srbili,vlasku decu.(najefikasnija i najbrza asimilacija u istoriji)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u koji ste depo sakrili blagajske ploce,to jest zapise,nadjene na katolickom groblju u blagaju 1912g.zapis je ostecen a zapisano je,va ime oca i sina i svetoga duha,ja zupan(verovatno miroslav)sazidah crkvu,svetoga ...... u vreme slavnog nemanje.kako su te ploce zavrsile u blagaju,to nikog ne interesuje.ali ce zato odmah tunjo filipovic da poveze bogumile i danasnje muslimane ali barem iskreno kaze da je 5g molio i ubedjivao aliju da se zovete bosnjaci.
tisucoletna nacija a ne zna kako se zove.hehe.tunjo kaze da je alija i stranci hteo 1990g da ime po muslimanskoj partiji u kraljevini,mislim jugoslovenska muslimanska zajednica,koja je bila u koaliciji sa tada radikalima u kraljevini ali su novomuslimani i veliki muhamedinci,stvorili sda.
Pusti to drug. Nego, jeste li turili kamen temeljac za izgradnju najvece dzamije Evrope u Beogradu. Flisni koju slidju, nemoj biti skrtica. Izvjestavaj redovno kako napreduju radovi :))
koga briga za jebbeni historijski muzej
nažalost manje ljudi zanima historija nego pederluk (inače zastario ti je username)
Vidim da su postavili nove ploce sa strane glavne dzade na onom zidu, sad bi mogli metnuti nove stepenice.