Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predivna zena,veliki prijatelj bosne
@Станоје... za GEDJE je gedjovanski forum molim te odmah se okreni. Mars preko Drine!
Ona patoloski i sve vise zaobilazi istinu.Nije bila udata za Iva i nije bila ni u vezi sa njim.Treba mrtvoga covjeka ostaviti na miru.
krasna žena, sve najbolje i njoj i magdaleni
\'\'...vratio Andriću i Bosni.\' Ma daj.ba profesorka...
бнmɴо ѣє бнmн бошɴѣɖɴнɴ бошɴѣɖк босɖɴɖч ч□є ѣє mо ѣєΔɴо mє нсmо
\"\"\" Sa poznatom hrvatskom književnicom i univerzitetskom profesoricom Julijanom Matanović, rođenom u Gradačcu. \"\"\" Kako moze biti hrvatska knjizevnica a rodjena u Gradaccu u Bosni i Hercegovini ??? Nikad necete shvatiti neke stvari !
Ova ž bolje razumije Bosnu, nego cijeli vrh SDP-a zajedno. Dajte im da na Glavnom odboru pročitaju ovaj intervju javno.
serologija ... koliko li bosnje placaju ovakve i slicne beskorisne sapunice ?
dugo nisam procitao nesto ljese.u ovom intervju ima vise poezije i ljepote nego u mnogim kjiigama.postovanje g. matanovic nadam se da cu naci i procitati vase knjige
Doso smak svijeta u Bosnu i kaze: \'sta je ovo ja sam ovdje vec bio\'
Pizd matr... sta se pravis glupa vidi ko neda bosni naprijed,http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaji/8136-Dodik-Republici-Srpskoj-Logore-smo-otvarali-jednom-postali-zemlja-blagostanja-turisticka-sila.html
\"pedantna majka\" krasno... treba mislit prije nego vrijedas
BITNO JE BITI BOŠNJAK I HERŠEGOVAC
. *********************** БИТНО ЈЕ БИТИ БОШЊАК *************************** *********************** БИТНО ЈЕ БИТИ БОШЊАК *************************** *********************** БИТНО ЈЕ БИТИ БОШЊАК *************************** .