Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
film jefantastičan.oduševljena sam .bogdan diklić zaslužuje oskara.nakon filma prva misao mi je bila bože sigurno im je bilo divno raditi ovaj film senada bašića nisam prepoznala super izgleda .
sljedece sedmice se gleda Gori vatra i Ljeto u zlatnoj dolini ovdje kod nas u Californiji i mi imamo svoj festival jejejejejejejejejeeeee
vi niste normalni, vi ko zaba, vidjeli da se konji potkivaju, pa bi i ona. jedan film godisnje, ubiste se od produkcije :)
Moja zemlja je kao djevojka iz bajke. Lijepa je i siromašna i čeka princa na bijelom konju. Badžo, uzjaši opet, ne čekaj!
oko, ka'ćemo za maroko
Svaka cast!
E jest fakat mrtav... :)
Koliko sam uspio saznati i Bogdan Diklic koji igra oca Zaima u Gori Vatraje dobio nagradu za najboljeg glumca na istom festivalu!
Svaka cast Pjeru i ekipi na jos jednom velikom uspjehu za BH-kinematografiju! NEDAJ SE BOSNO!!!
Bosno moja divna mila, jest da si propala i siromasna, ali sto su te krenuli filmovi i reziseri...ma svaka ti cas, znala sam ja da u tebi ima nesto, sto je cijelom svijetu tesko objasniti, fakat im treba film snimiti i pokazati da shvate...CESTITKE OD SRCA!