Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast! Cestitam od sveg srca!
film je smece
Film je divan i jako dobro smisljen. Nije uopste patetican, nije dosadan, jako je karizmatican, znacajan, interesantan; stvarno je divan. I ako se ziriju svidio, to je super i treba da nam bude drago. Zana Marjanovic je takodjer bila u Londonu na festivalu - jako je divna i prirodna osoba i isto tako je mnogo ucila za promovisanje filma. Tako, molim vas, prestanite vas uzasan ozlodjeni trac. Ako vam se cini film bez veze ili \"smece\" najvjerovatnije nista niste skontali.
film je smece
Danas ko god snimi film u Bosni proslavi se vrlo brzo a filmovi su bez veze. Odakle samo ti Reditelji i Redateljice dolaze nicu ko gljive. Haman u Bosni neko dobro placa danas da snimis film.
Cestitke. I sretno.