Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bruke i sramote
Umjetnicka galerija na aparatima
Zašto je bruka i sramota?
Lijepo oronuli zidovi :) nema sta
samo zena u bundi je pravi posjetioc izlozbe. ovi ostali nisu na svom terenu.
balkanski haustori su posebna prica, em sto smde na kiseli kupus i mokracu, ti prostori izgledaju toliko jadno da ja nemam volje da idem nekome u goste. jos kad vidim onu zutu/narandzasti cjevcugu za gas, pozelim da se teleportiram minimalno do austrije. haustori su nasa slika i prilika, nazalost.
pozdrav za radićevu, narocito za Mašiće i Pejakoviće...
To vam umjetnost?
Umjetnost na svakom koraku, haman smo ko Pariz... Manje bitno što nema oluka u cijelom gradu kako treba i što zapinjemo za novopostavljene ploče i lomimo noseve.
Siromasi su najveći umjetnici vazda bili.
ako ce krecit haustor pozvacu ih
Ovaj decko na sedmoj slici, cini me se... kreso ovu babu!
sve po islamu
...daj ne seri, hahahahahhaa
AllBlackRadiceva