Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste li primjetili kako svaki, ali ama bas svaki clanak zavrsi sa komentarima tipa "cetnici,ustase, balije".Sramota!!!! Da sutra netko napise kako je otkriven jos jedan planet ovi bi se nasi lokalni jadnici odmah pobili ciji je ili bi u nemogucnosti da zabodu zastavu u njega smislili jos jednu od nasih jadnih teorija zavjere tipa "kriv je Vatikan, Arapi ili Rusija". To sto je planet hiljadama svjetlosnih godina udaljen od njih nije ni najmanje vazno-vazno je samo da se povlace nozevi!!Pa jadnici naprijed! Pokoljite se i oko najobicnijeg filma koji je -by the way-dosta dobar!!
hahah ako Bi Bosnjaci i Arabi , kurdi i td bili isti narod mozda bi tako bilo...al sad nije tako nego vi ceti ste svi nama ista stvar..*cetos* svi isti pogan...
Nema MUNJE mora da je otisao pitati mamu kako se to radi
Munjo! napuses mi dva kroz jedan Posto vidim da si inteligentan momak rijesi mi ovu jednacinu (tvoja mama je rijesila bez problema pa ako dje zapne pitaj nju kako se to radi)
eticaru mater ti jebem u picku!!!!!!!! sta hoces posle svih onih granata sto ste pobacali po sarajevu, zenici, tuz......... hoces da to bude srpsko e nemoze bre bato, cujes bato mamice ti se nadisem.
dok zive u gradovima u kojima su pocinjeni zlocini i etnicko ciscenje pa ih sad zovu srpskim... hajde opisi mi malo tvoje (vase) gradove tj. koliko je bilo prije nemuslimana u Sarajevu, Zenici itd. a koliko ima sada pa mi napisi nesto o ETNICKOM CISCENJU
ok a onda ja tebe trpam sa al qaidom i bin ladenom u isti kos. ista stvar. i onda su svi teroristi muslimani.
nisu. ali su svi cetnici srbi. i sve dok zive u entitetu koji se zove srpska a da im to ime nimalo ne smeta, nakon svega sto se desilo, i dok zive u gradovima u kojima su pocinjeni zlocini i etnicko ciscenje pa ih sad zovu srpskim, i to im nimalo ne smeta, sve dotle cu ih ja sve trpati u isti kos. a oni srbi kojima je muka od imena srpska i imena kao sto je srbinje, nemaju nista od toga sto im je muka dok ne budu bucniji. ovako dok potajno povracaju i ne bune se, pristaju na nenormalan zivot, i kako vrijeme prolazi nista se ne mijenja. i njih dakle trpam u isti kos!
nisu svi srbi cetnici, idiote
Al se supci uspinju i dalje da se prikazu kao ljudi,kad su u stvari spodobe i cetnici???? Mentalac...
kakvo ime takav i covjek zivi kurac
koji si ti bolesnik
EHHHH,da su se manje bavili genocidima-,mozda bi i oni imali oskara-,ovako nista?????Al se supci uspinju i dalje da se prikazu kao ljudi,kad su u stvari spodobe i cetnici????Jedini oskar mogu dobiti kad neko baci nuklearku na njih i osjete malo jada koji su oni ucinili drugima,-tad im treba dati oskara???