Kustos Fondacije Katrin Cartlidge
46
Jeremy Irons ponovno dolazi u Sarajevo
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa šta je \'vaka navala kod naske? k\'o da se dijeli džabe... savjet komšijama i susedima: AKO HOĆETE DA VIDITE HOLIVUDSKE ZVIJEZDE,DOĐITE U SARAJEVO...
Cuo sam da se u tzv. i. sarajevu, pravi Istocno Sarajevo Istocni Film Istocni Festival... poznati ISIFIF. Bice, kazu, mnogo gostiju, ako uspiju da prezive skok s padobranom u onu prashumu, i ako ih dresirani psi pronadju prije nego ih kakav medvjed natakne na t888uk88i Dolaze svjetske zvijezde poput Bore Drljace i Cuneta Gojkovica i Minje Subote, a i poznati glumac Jimmy Johnny, za kojeg jos niko nije cuo, al ka\'e jedan frajer da ga je gled\'o u reklami za gedore, i da decko glumi k\'o veliki. Organizatori kazu da bi, ako upisju prodati sve chvarke iz refuze i sokove sa slamkom od, pola marke, festival bi mogao postati tradicionalan dogadjaj... magnet za sve filmske sladokusce, od Han Pijeska, preko Mokrog, Pala, Kalovitih Brda i ostalih dijelova tzv. i. Sarajeva, srednjovjekovnog grada, starog preko dvadeset godina.
Cuj ne znaju ko je Jeremy Irons, jesi li gledala film The Mission sa De Nirom, to je njegov tip filmova, vise istorijski a ne oni tipa Umrsi muski.
\'\'NIje los\'\' ni Misija hahahaha, levatino, Misija je jedan od najboljih fillmova u povijesti kinematografije ;)
Jel završila Purivatrina korida koza, krava i bivola?
@Maya Ono što više zabrinjava od tvog nepoznavanja sedme umjetnosti je upitnik na kraju izjavne rečenice. P.S.Izgleda da si glupa,hoćeš da te p.o.j.e.b.e.m?
DOSTA JE ANONIMNOG PAMETOVANJA IZA RACUNARA, SPREMIMO SE ZA MASOVNE PROTESTE DA SE NAPOKON SRUSI OVA VLADA ZBOG KOJE JE OVAKVO STANJE KAKVO JE TRENUTNO!!! MRS SVI ZAJEDNO NA ULICU, DA PODUZMEMO I NAPRAVIMO NESTO OD NASIH JADNIH \"ZIVOTA\".
...nemo zayebavaš sredoje...ti će mi kažeš...dvaput prošo pored fakulteta...ću te prijavim u sds da slušaš alida bešlića...
A ljudi bozji, pa ne svadjate se. Ovo je tema o filmovima i kasetama. Kultura, ljudi, kultura. Pa svi smo mi raja iz istocnog starog grada! Znamo se. Svi smo ista generacija i svi mi zajedno nismo isli u skolu.
@ljuboje ...recder onemu vidoju ću si nađem advokat...pa će vidimo čija vuna crnu majku prede...
To je moja zemlja od pokojnog đeda Spasoja...samo preko mene mrtvog u moju njivu. Nek presudi Vera Matovic, nasa ikona! @ Pantelija.........jesi pantelija ali nisi Ćurguz!
@vidoje ...ne gazi mi bre oranje...
@ Vidoje Vidoje, lazes, gdje ce ti dusa kukavna? @ Sredoje i @Radoje Eh evo zasto se zalazem da i mi u iStocnom napravimo istocni filmski festival... pa dovedemo te glumce, jer, jelte, svjetski tu ljudi, zavrili su i skole i te neke fakulteta, pa da ih provodamo po Han Pijesku i Ravnoj Romaniji, pa posto su uceni, jer svjetski su to ljudi, neka oni kazu ko je kome medje pomijerao, ja ili Vidoje.... Znaci, istocni filmski istocni festival: jedno veliko DA!
svaka cast a za dacu bih preporucio da gleda kafku, kucu duhova, lolitu a nije los ni Misija sa robert de nirom
@vidoje, radoje, sredoje ...zvaću decu...decooooooooooooooo....
Jako talentovan glumac i ima tako seksi glas:D @Sredoje,Radoje,Vidoje: hahahahahahaha oplakah:D
Puri LEGENDA