Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško nama Hrvatima kad se ovi još slave.
Osim Kulina sve jake ličnosti, diktatori i ubice nedužnih ljudi.
S tim što je Kulin tvorac a Alija razarač
Zašto u tekstu nije spomenut portret čikice prije Tite ?
Jest ih udrobio ko bosanski lonac 😃
a dje bake?
Iza svakog pozitivca dolazio je negativac !
@edins2, sta je to alija majke ti uradio?
@klix.fb On je potpisao smrtovnicu Republike BiH.
Gavrilo Princip i Petar I Karađorđević nisu kovači, već su nas uvalili u go.na (da me prisutni izvine na izrazu), sjeme im se zatrlo dabogda
Tako je "SaBiker", i da se podsjetimo da je Petar I Karađorđević bio blizak sa najopasnijim školovanim monstrumom pod nadzorom Beograda u cijeloj do sada poznatoj povijesti čovječanstva: Vojislav Tankosić koji je uvježbavao na Topčidaru zloćudnu ekipu koja je gurnula u smrt direktno ili posredno, nekih oko stotinu miliona stanovnika planete, nesreću čije se posljedice osjete čak i danas.
@Taraba šta što miliona, milijardu...