Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je, ali ste me pomijesali sa nekim drugim. Ne,nisam napustila teatar za vrijeme predstave niti bih to ikada u radila , upravo iz postovanja prema glumcima koji su utrosili svoje vrijeme i volju da prezentiraju svoj trud. Slazem se da je je takav cin moze djelovati primitivan. Ipak morate sagledati i drugu stranu , mozda je ta dama u kratkom roku shvatila kakva je predstava za razliku od nas ostalih, koji smo je i odgledali do kraja , i nije zelila da utrosi ostatak svog dragocijenog vremena na nesto sto je za nju ocigledno bilo ne prihvatljivo. Odgledala sam kompletnu predstavu i iznijela svoje misljenje, na koje imam puno pravo . Na Vašu zalost , čak i drustvo sa kojim sam bila je jednako reagovalo. Uostalom mozda bi bilo i bolje da sam izasla ranije, onda ne bih mogla sa sigurnošću da tvrdim da je predstava kakvom sam je i opisala u prethodnom komentaru.
Vi ste vjerovatno dama koja se pronasla u prici o intelektualki i demonstrativno napustila Kamerni teatar 55. Za mene je to primitivno. Da ste Vi prava pozorisna gledateljka, iz postovanja prema glumcima biste ostali do kraja.
iznenadjujuce@ a ja se bas pitam da li idem pogeldati ili ne, i sama moja procjena je bila slicna tvojoj. ali sada definitvno necu jer mislim da nije bas nesto osim samo dobre promocije
Imala sam priliku pogledati pomenutu predstavu i iskreno mi nije jasno čemu toliko oduševljenje... Predstava je primitivna , vulgarna i po mom mišljenju uopšte ne odražava istinske muško-ženske odnose po našim mahalama. Više liči na pokušaj zapadnjačke modernizacije ˝onoga nečega˝ što nas i djeli od ostatka svijeta ...o kostimima da ne počinjem!!! Mislim da je za uspijeh ove predstave odgovoran odlično organizovan PR ,a visoka posjećenost dokaz promjene strukture stanovništa u urbanim sredinama širom BIH.
imas tezgu i radis, a mi poreski obveznici ti placamo doprinose. kad vec toliko radis, mahaluso, nela, mogla bi se skinuti sa budzeta. mislim da ti to ne bi tesko palo. istina i veliki umjetnik, deen, ima para da studira u milanu, a i njemu placamo doprinose