Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga umjetnice!!, uzimajući u obzir činjenicu, da će te VI, paa,i još u vrlo skorije vrijeme dosinuti do samog trona ove delikatne umjetnosti i pokreta u kojemu stvarate, ja bi ovom prilikom iskazao želju za narudžbom slike koju želim da naslikate, a na temu jedne Velike NEUZVRAĆENE i podmuklo odbačene ljubavi!!!.Motiv u koji će te vi sa svojim raskošnim, već itekako dokazanim talentom prožet je neupitan!!!..Želim vam prekrasan svaki novi dan..
S ogromnim iščekivanjem priželjkujemo vašu sledeću samostalnu izložbu, jer zaista ovo viđeno bez daha ostavlja, kao i Vi sami!..Dakle, na posao.
cmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook...ma ni jedna minuta proć ne može...
Veoma, veoma nekorektan i cinički nastrojen komentar!!!..Poštovani obožavatelju Gustava Klimta!!!, , ako se samo nakratko ponovo osvrnete na skraćeni opus umjetnika, koji su u mladoj umjetnici Štilić izbudili ovaj zaista nesvakidašnji talenat, ne možete a da ne primjetite da se iza Warhola nalaze tri tačke!!, što pretpostavljam, barem pretpostavljam da znate kakvog su značenja!!!, tako da nije bilo potrebno nabrajati cjelokupan arsenal pripadniaka ovog pokreta, između ostalog i Maxa Ernsta, Rene Magritea, Joana Miroa, Paula Kleea kao i Balthusa!!!..Najjiskrenije se nadam da sam Vam, pa kol\'ko tol\'ko pomogao da prepoznate svoje, nažalost!, kratkodometne vidike i svrsishodno vlastitoj nadgradnji poradite na njima kako bi bil u mogućnosti da prepoznate vrijednosti ove brilijantne galerije!!..Gospođice Štilić!, jednom rječju, Vi ste dragulj našeg podnevlja..i najtoplie vam želim da istrajete u svom radu..SVE ŠESTITKE!..
Nije originalno (nova interpretacija vec vidjenog, Klimta i ne spominje) i puno mraka, koji sama umjetnica negira ... Ako se sama umjetnica distancira od svog dozivljaja koji pretstavlja, onda bolje da i ne pokusava nesto objasniti ostatku svijeta... Djeluje neiskreno
Sviđaju mi se radovi, jer odisu Tim Burtonovscu :) Puno srece Azri u daljem radu.