Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je kada Norvežani recimo pričaju o pravima manjina. Jedna vrlo sofisrticirana nacija ubleha, lijepo upakovanih u nekakve mantre o "demokratskim" principima. Pa drage moje stjegonoše "demokratije" i prava manjina, zašto recimo niste dopustili bar dva ezana dnevno na džamijama u Oslu, one na Toyenu ili one na Groenlandu sa isprikom da ezan proizvodi buku koja smeta većini?? Samo jedno malo pitanje, onako sam za sebe ga postavljam. Ako je argument tradicija, pa nije ni lgbt recimo tradicija Balkana, a ako e odgovor da se ne narušava konformizam većine, pa lgbt ipak narušava konformizam većine ne samo na Balkanu.
A KAD SU IH PODRZALA GOSPODA IZ KRALJEVINE NORVESKE, NEK IH LIJEPO PRIME SVE KOD SEBE U NORVESKU. PA NEKA OPCE SA NJIMA KAKO HOCE....NAMA U BOSNI OVAKAV VID SLOBODE NETREBA.
Ma šta, ja bi to sve štapom potuko'
Lezbejka Gura Bradatoj Trandži
Bolje biti pedera nego biti peder
@CMC A zašto pederi i lezbejke ne puste onda nas da živimo. Uvijek ih je bilo i nije ih niko dirao, a oni sad navalili da se reklamiraju i glume žrtve. Moram li ih gledati na javnom mjestu kako se glodju? Ne moram i ne interesuje me njihova dekadencija.
Nema on sina, on je pasivni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka ljubi ko god koga hoce, od njihove populacije drazi mi je, i gorcinom ispunjeno voce.
draze*
jako loše rime, ti si obični peder nisi nikakav umjetnik
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
recite prvo onom Fuadu da ne udara ljude sa torbicom