Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi propadamo. Jer je ovo drzava za IMT.
Zatvori biblioteku dok korona ne prodje...
Nadjite sponzore, Fondacije etc. za svoje finansiranje. Sta se uzdate vise u suplju drzavnu kasu i glupane na vlasti ? Je l' moguce da su toliko glupi i nesposobni. Ako ovakvi konji ovako brinu o bastini... pa ona ce sigurno propasti sa ovakvim lijenivcima koji jedva cekaju da im drugi da pare. Napravite ih, snadjite se.
Ko vas hbe propadajte..vi izmedju ostalih i podrzavate ovaj bolesni sistem svojom sutnjom
napokon da ovo neko pokrene
upravo tako, od one kucke Bedite pa do oovg konja sve otjerati lopovi pi zda li im materina
Ismete Ovicno na je bat cemo ti se familije lopove jedan samo uzimas pare da bi zaposlio i sad nemas para evo ti ga sad stiglo te je konju jedan krakati ide ti noga sad pa mrs u Grckuc kod family ;)
privatizujte nacionalnu biblioteku