Predstavljena knjiga D. Bećirovića
2
"Islamska zajednica u BiH za vrijeme avnojevske Jugoslavije"
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hit totalni, bice bestseller. Cestitam autoru na vaznoj i nadahnutoj tematici :D
Svaka cast Denise, Becirovicu ! Jedan od rijetkih polititicara koji su vrijedni postivanja , iskren i kompetantan ! Pozdrav , Sellam od jedne Bosanke !
Djetetu ti za lijeka zafalilo, ljigavi gnomu
Ima, kako nema, predaju po svjetskim univerzitetima kao što je npr. MIT, ako si uopće u životu čuo za nešto što se zove univerzitet, genocidaška primitivčino.
ONI SU TI RECIDIV SLABOG KARAKTERA OKOLNIH NARODA! POKLEKLI I TO JE TO...SKART
Hajde mi recite-imali iko medju Bosnjackim intelektualcima da se bavi pravom naukom ili ekonomijom.Sve knjige,brosure,pamfleti koji su izdati u zadnjih 15-god. samo pisu o islamu i ostalom vezano za islam i islamsku zajednicu u BiH.Pa ne zivi se samo od vjere u Boga. Bosnjaci su izgledamo recidivi Srednjeg vijeka-zaostali u svemu izuzev u vjeri.
najjaci komentar darijana i sefa mu APSOLUTNO :d
hahahaha vi stradali za vrijeme avnojevske jugoslavije . daj kako vas nije stid ? komunisticka vlast je na vas blagonaklono gledala dok ste joj vi lizali dupe kao sto ste radili i svim vladarima do tad . imali ste povlasten polozaj dok su pravoslavna i katolicka crkva bile na crnoj listi . stoga ne glumite zrtvu kad zrtva niste bili .
@Darijan , tisucu puta sam ti rekao da mi ovakve upite ne postavljas javno . Vladi ( M) sam vec rekao , pa se dogovorite , APSOLUTNO sve !
kad ovaj doktorira gdje kupio, novi sad il rijeka lol
Evo prijedlog za korisnika commi: Nek napise knjigu Komunizam izmedju Islama, Katolicanstva, Pravoslavlja i Dejtona. Mozda i u zatvoru zavrsi kakva je nasa demokratija sada.
MI SMO DENISOVI DENIS JE NAS!
Pratim gospodina Becirovica u zadnje vrijeme i samo mogu reci da u svom sumornom sivilu bosanske realnosti ovaj covjek ulijeva tracak nade u sve nas da drzava Bosna i Hercegovina zaista postoji
Nema dileme dr. Becirovic je izrastao u vrsnog stasitog i najperspektivnijeg politicara u BiH, samo naprijed od zdravih probosanskih snaga cete uvijek imati podrsku, a ona je najbitnija
Jedini lik na cijeloj planeti zemlji koji pokusava da ujedini Bosnu i Hercegovinu prepoznajuci njenu najvecu vrijednost BOGATSTVO RAZLICITOSTI!!!
STO VISE KLEVETA I LAZI DENIS NAM JE SVE MILIJI I DRAZI CRKNITE DUSMANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prosto osjecam da je ovo naucno djelo ono sto Bosni i Hercegovini treba, realno, tacno i nepristrasno gledanje na proslost! Sa zadovoljstvom cu procitat djelo! Autoru sve cestitke