Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota je to sto se dogodilo i nadam se da ce vlasti poduzeti nesto da se to smece izbaci preko Drine gdje i pripada....Ibrica je vrhunski umjetnik bas kao i njegov brat DJelo...Onaaj \"Srebrenicki inferno\" na text Dzeme Latica to je \"top topova\"...hvala braci Jusicima ako se bosnjak treba bosnjaka zahvaljivati sto je bosnjak...
u pravu je Ibrica, treba regulirati te stvari za vrijeme odrzavanja festivala. Sramota je da se to uopste i dogodilo, cudi me da organizatori nisu vodili racuna o toj muzici iz kafica. Jos ako je bila turbo muzika, mogu mislit kako se Ibrici sve to smucilo.