Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Faca mu je kombinacija Tife i Senada Avdića 😂
Samo vrhunski intelektualci su jednostavni ljudi, a to je nas Hare. Hodajuca legenda i ponos Zenice i BiH. Zivio je svagdje, ostvario znacajnu karijeru u Francuskoj, ali se ipak vratio domu svom i gradu odakle je sve krenulo
Harise dobar si glumac al daj malo tu zenicu gradite nemoj da vas 12 hiljada dolazi na rad u sarajevo
Najači je kada isprebije fazlinoviće, za ne vraćanje duga 😂
Vrhunski glumac, ali mu je vala ona reklama za Aloe Vera velika fula. Mora da su mu dobro platili ili nekoga nije mogao odbiti iz ko zna kakvih razloga.
Volimo te Hare legendo nasaaaa
Ljudina
Ljudina
Dobar glumac
To je meni brat Saban poslo iz Njemacke! Nebo iznad krajolika!
Mehmedeeeeee
Faca! ❤️
Najbolji glumac iskren jako boem Zenicki sutra akobogda odoh na njegovu predstavu jako dobar ima dobru dusu kada sam mu rekla da liči na Tifu rekao je nemoj bgt me usporedjivati on lici na mene legenda nemam sta Lose reci za njega kad nije tako
SVJETSKO A NASE. Burina je glumcina i veliki covjek, idealista, boem, bez kompleksa, nikad ufuran (a imao bi razloga biti), covjek sa kojim vrijeme u razgovoru prodje za tren, bilo da se zezas ili vodis neku ozbiljnu polemiku s njim. Cestitke za nagradu i sve najbolje dragi Hare. Ziv nam bio 100 godina.
Glumčina. Puno bolji od većine koje nam sarajevski 'mejnstrim' natura u prvi plan.
Kad vi FGR-ovci prestanete izvlačiti pare i parazitirati na račun provincije past ćete brzo u zaborav.
Onaj Emir HHBegović je mala maca
Haris institucija glumacka.
Čestitke mom, dobro starom drugu, al mlađem od mene....