Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
emir je glumčina,ko čovjek je šupak koji je kao ministar sve u sarajevu uništio jer je provincijski papak ,sa talentom.
Nema veceg lopova u regionu
LIJEPI SE NA SVAKU PODLOGU.SERATOR
SKINITE OVU BUDALINU S MOSTA
emir je slučajza našu malu kliniku.štoprije,mnja opasnost po društvo.
Imal kuna , glumčiću '
tipican glumac,uvlaciguz i interescija koji je zaboravio da je primao platu/veliku/ za kulturu a nista nije radio nego ganjao glumacke tezge po ex-yu.zato je bih jadna sto su ovkvi alkoholicari neke licnosti
nemoj fato ,naše zlato.ni toga nije vrjedan.neka mu harisa p.
svima bi dala a emiru bi se posrala u u...
jarani iz sarajeva ne zaboravite na svoje beograđane.nedamo mi svog emira i paška h.
@dfg E moj cobane, moj kasablijo...uvijek je u Bosni neko drugi kriv sto smo mi stoka nekulturna i neobrazovana. Sto cettnicci zapocese devedesetih, Bosnjaci zavrsise 20 godina poslije. Evropska Bosna je mrtva, a za 10 godina ce se pretvoriti u talibansku koloniju - zivot od sadake, bez edukacije i kulture. U danasnjoj Bosni na zalost zivi mnogo vise pristalica talibanske buducnosti nego odlaska u pozoriste ili nedajboze muzej. E moji cobani, moje kasablije...sta nam uradiste od zemlje.
Ipak nada postoji, mozda malo cinicno ali... postoji. Drago mi je sto raja konacno evoluira i propoznaje dobro zamaskiranu shuplju pricu, od diplomiranog shupljatora i lopovcine. 20 god. je sa onim istim koji su ovu jadnu i napacenu zemlju dovjeli do ruba propasti, i on se nasao da filozofira o kulturi i svemu. Ovo cisto vrijedja nasu inteligenciju, i zapravo govori o tome kako misljenje vlastodrzci imaju o svom narodu. U ZABLUDISTE.
samo ti pokazuj pišu na filmovima,to svagdje u svijetu rade samo u pornićima a ti to uradio u igranom filmu balkanske proizvodnje tj. srbijanske,djeca poletla gledati "domaći" film a emir izvadio harbiju,i ti pričaš o kulturi,sram te bilo,popišam se na tebe i sve glumce i reditelje u bosni koji pričaju o kulturi
Evo jos jednog u nizu od hiljadu dokaza kakve likove ima SDA u svojim redovima. Pa narode opet vi na izbore pa zaokuzi SDA, a poslije izbora na kontejner, a oni u Dubaji ili Istanbul.
Za vrijeme Hadžižućine vladavie je počinjen najveći urbicid nad bosanskom kulturom!!! Ja neznam odakle tom jazavcu i prelivodi uopšte hrabrost da daje neke izjave.....jadna je naša bosanska zemlja šta je sve izrodila i dopustila da nam vlada i godinama nas pravi budalom.
Kad smo pozatvarali fabrike i preduzeca, sta onda kultura trazi tu... Ko da kulturu finansira, kad smo sve ostalo s.j.ebali?
Emire, f.u.k.a.r.o, dovodio si Brenu, na sahranu veeeelike bosanke Ljiljane Monar Talaic nije niko dosao iz BH vlasti, srami se lobotomu jedan.