Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet kazem imam iskustva vise nego vi u klasici to je sigurno ali u bih se raspada kultura a ovi iz filharmonijee samo uzmu govno i umotaju ga u lijep celofan i prodaju ga za velike pare hahah sramota
Tebi je najveci problem u zivotu jel petErica il petOrica, ja tebi zavidim majke mi, nemas mozga nemas briga, boli tebe..
Jel 'uinat' m.atere vam? Sandzacki u.d.b.a.s.h./kloshar i njegova smrdljiva nepismena novina su postali standard pismenosti?
bojim se da ovo "uinat" ni halilovic ne bi znao izgovoriti
to sto ti nisi za nekoga cuo, ne znaci da niko nije. uros lajovic je vrlo dobro poznat u evropi, i cast je sto dolazi. a po kulturi izrazavanja ne vjerujem da si ti bas neko mjerilo sta je klasika, a sta nije, i ko je poznat, a ko nije...
e na sta ovi ¨intelektualci¨ trose pare dovedu lika za kojeg niko nije cuo i pocnu prosipa't suplju da je neka zvijezda hahaha otisao na jedan koncert ove filharmonije i nikad vise volim klasicnu muziku ali ovo sta oni prodaju pod klasicna je fuj.
@Grizly Navikao da imas a da ne radis? Ko te beje.... Prihvati se rada i ne rise, gubitnice jedan..... nabijem ti i beograd i revoluciju na kolac. BOMBARDOVATI BEOGRAD!
JAD I CEMER INTELEKTUALNOG SARAJEVA ::::UBISTE SE DA ZANEMARITE CINJENICU DA POLA DRZAVE GLADUJE :VI STE GORI I OD POLITICARA JER VI PRUZATE SLIKU ILUZIJE:::SVE JE OK SVE JE SUPER::::NAJVECI KVISLINZI :::UMJESTO DA POVEDETE (R)EVOLUCIJU VI PUSITE I TJERATE NAS DA PUSIMO::::JADNO
uinat, peterica itd, svaki dan novi biser
Kad cete doci u Mostar odsvirat u Narodnom pozoristu?Kod nas ovaj mikro simfonijski ne znamo ni kako izgleda.Djeca,skolarci, nam misle da je ozbiljna muzika samo kad neku umre.
aaa evo i elvis i bojan se ugradili u ovo haha ne mogu da vjerujem
u inat, pismeni novinari!!!!! očito niko pismen na ovom portalu :((((