Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to kod nas nije rijetkost. Prije par godina, Namik Kabil je bio u ziriju SFF za neku nagradu i tokom istof festivala je dobio nagradu SFF-a. A ovo sa primjerom Selmom Spahic MESS-a i Jugoslovenskog Dramskog pozorista iz Beograda koji si uzajmanno dali nagrade u periodu od mjeseca dana, stvarno je ofirno i providno!!!!
Selma Spahić selektor MESS-a dobila nagradu festivala na kojem je selektor! Hahahahahaha
Normala. Ccc!
vidis da je seljacka prica oko Hdzhfzbgvca upalila - sinoc se nije moglo uci na zadnju predstavu
svaka cast.!!!!!!! Seher Sarajevo je centar kulture i svijeta.:)))
dal medjedi i svinje crkavaju, umiru ili lipse.......? pitanje za irineja, srpskog fanatika pravoslavne crkve.:)))
A sta ce drugo pobijediti u mom danasnjem Sarajevu??? Predstava pravljena za publiku koja nema ni ezana ni minareta u svom kulturnom identitetu kao da ih sokira, no eto u mom Sarajevu nije dosta ezana i dzamija gdje god okrenes, vec i kada podjes u pozoriste. Aferim! Vala sve se unistilo u Sarajevu sto je predstavljalo taj grad. Od KK Bosna, Olimpijade pa evo i do MESS.a. Jaranska selekcija predstava iz lokalnih pozorista susjednih zemalja, davanje nagrada jedni drugima (MESS/JDP), malo seljacke price protiv Hadzihafizbegovica pravljene na njegovom nivou i puf eto nagrade, mala spahicka koja je selektor i uposlneica MESS-a dobija nagradu.....Bosnalijek im da pare, pa se izmisli nagrada za njihovog direktora ?! pa stvarno ima li neko da kaze DOSTA! Dosta unistavanja kulture koja se gradila tolike godine! Jos je samo falilo da Dino Mustafic da jos neku izmisljenu nagradu recimo \"kao fol protiv, no za poromociju folka u pozoristu\" sv