Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjećam se kad su je zločinci zapalili. Bio sam mali, ali osjetio sam koliko je tužno sve bilo. Ali evo poslije toliko godina, vratila se Vijećnica svom gradu, a ja ponosan što pripadam ovoj zemlji, a tužan zbog onih koji je vode.
Kada se otvara Konzum u Viječnici?!
Pardon - Vijećnici.
Nadamo se nikad, dosta sto ju je 40 godina uzurpirala NUB sad treba jos i Konzum
davno se trebalo otvoriti al sve pokradose
A zasto ne dozovlite ljudima obilazak i ostalih dijelova Vijecnice, uz pratnju naravno, ko da ce je neko pojesti jbte? Zato cete omoguciti obilazak ostalih dijelova kad budete naplacivali ulaz, bagro jedna lopovska.
vecina gradjana Sarajeva je po prvi put u svojim zivotima usla u zgradu vijecnice....i sada se odusevljavaju isto kao sto se i onaj sirijac ibretio kada je sa 100 godina zakasnjenja javio da je Franc zaginuo. nazalost tabla na ulazu sa svojom fashisticko-rahistickom porukom najvise stete nanosi muslimanima. Bolje da su se potrudili i pronasli onu plocu sto je Hicho trazio '41 da mu je donesu. ovako su se stavili na njegovu stranu. e sad im je dockan.
Trazimo suradnike za honorarni posao! Vise info na: http://osigurajbuducnost.blogspot.com/
Nakon ovog otvaranja, karta 5 KM, za buržoaziju i političku elitu ulaz besplatan.
BOSNA JE ZIVOT BOSNA JE SRCE BOSANACA I HERCEGOVACA BOSNA JE MATI KOJA SE VOLI
Pa dokazano je hrvati su 80% srbi, bosnjaci 60%, a srbi su 99% turci ;)
Super izgleda Vijećnica. Trebali bi Gradonačelniku kakve patike nabavit jer klizavi brate oni podovi, moglo bi svašta bit. Al me živciraju ovi iz Biblioteke. Vijećnica je izgrađena da bude Gradska Vijećnica Grada Sarajeva, pa zato se i zove Vijećnica a ovi bibliotekari se ponašaju kao da je ona njihovo sveto vlasništvo. Svaki glavni grad u Europi koji ima neku tradiciju i kulturu ima i reprezentativnu gradsku vijećnicu pa zašto ne i Sarajevo (kad već imamo zgradu??). Biblioteci treba potpuno nova, namjenski izgrađena zgrada. U kampusu UNSA bi se trebala graditi nova zgrada Univerzitetske Biblioteke pa nek se tamo smjeste. Malo mi je glupo da će se početi naplačivati ulaz, al hajd vjerovatno neće biti skupo i držati će bagru vani.
kad ćete je opet paliti divljaci?!
OVE DJEVOJKE TREBA DA SE STIDE, RAMAZAN JE A ONE OVAKO SKORO GOLE SE SETAJU VIJECNICOM DOK U PALESTINI UBIJAJU DJECU
...a i u etiopiji umiru od gladi...
Mustafa šta ima u Andrićgradu, đe je Muratov sin Kusta, jel' akšamlučite uz Rzav?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve ce biti i proci - Sarajevo ce ostati!
Sve ce biti i proci - Sarajevo ce ostati!
Sada mogu srušiti Zemaljski muzej i napraviti luksuzne stanove
..e, bogati, prva pa evgenija :)))