Od građana traže razumijevanje
0
Grad Sarajevo i ove godine dao SFF-u 200.000 KM
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam radio na festivalu i nema većeg ljigavca od ovog Purivatre. A prosto je nestvarno kako se nekoliko hiljada KM potroši da bi neka razmažena anonimuščina imala nešto kasniji let, da može odspavati, a sve to plaćaju najsiromašniji ljudi na svijetu. Da ti se život zgadi! I što je najgore, niko od tih siromaha se nešto ni ne buni, dok se po festivalu baca sushi, koji se nije stigao pojesti i dok se plaćanjem svih mogućih hirova ultra razmaženim, bijednim, anonimnim poluljudima pokušava uvući u dupe, naš siromašni narod šuti. I što je najgore, više od pola uposlenika dolazi iz inostranstva. Znači, plaćaju i stanove nekim amebama, koje pričati ne znaju, samo da se internacionalizuju i još više uvuku u dupe strancima. Za to vrijeme bruka sposobnijih Bosanaca i Hercegovaca čuči na birou. DaBogda nekad da progledamo i ukinemo to govno, od kojeg svakako nemamo nikakve koristi!
200.000 za crveni tepih, dok se ulice crvene od krvi. Delinkvencija, kriminalci,samoubistva.
zar eminu ne dere miro ? ma ja ima ona rapa, tata donio iz amerike. toliko je donio da je kumio da mu fakultet plati smjestaj dok mu nisu dodjelili stan. a onda iz stana pravo u kucu od nekoliko miliona. uzelo se nesto sa racuna sda u becu, pa se ima. e sad ona porijeklom iz sela neze negdje u bilizini novog pazara referenca za modu i sve svjetske brandove
Sto biti ljubomoran Emini,ima se moze se ona naplacati puno cega izgleda,zenska ima pamet,zna uzivati,a ima i lovu.
to emina potrosi na svoje yebache sirom svijeta
bolje da je kanalizacija promjenjena gdje po gradu,koja biblioteka otvorena da siromasni studenti mogu dizati knjige,da je koja kuca otvorena za prevaspitavanje kriminalne omladine,i smjestaj omogucen osobaba od nasilja u porodici itd,itd,A NE DA OVE PIJANDURE POSLIJE FILMOVA U NOCNIM SATIMA ZDERU I PUNE SVOJE STOMAKE PIVAMA,I UVLACE SE U GUZ.ICU NEKOME OD LOVE GRADJANE.FUJJJJJ KAO DA GRADJANI BIH SER.U LOVU PA UZIMAJU OVI PARAZITI KOLIKO ZELE.
fuuuuuuuuj
e eto sve ovo sto ste naveli bice sigurno bolje cim ukinemo SFF. aaha al u curku. sve ce ti oprostit ali uspjeh nikad. bosnjaci napaceni
a gradska biblioteka i zemaljski muzej nam propadaju. aferim.
Umro Suljo u hotelskoj sobi. Došla policijai saslušava Muju, koji je s njim spavao. - Jesi li primjetio nešto neobično, jeli ti Suljo šta kazao? - Ništa vala samo što me je jednom noćas gurnuo i rekao: \"Mujo nešto mi nije dobro\". A ja mu velim: \"Hajde bolan, kome je danas dobro...\"
Jel to ima para za dupelizca Purivatru, a nema za cika Jovu. E SDP sto si imao moj glas imao si. Nikad vise!
otvorim ja jutros pastetu, kad betmen iskoci *ebo majku pa da bar sta korisno radi nego kad god se pojavi u javnosti sve nesto nakaradno, imal ista korisnoi...da otvori neku fabriku recimo, da uruci neku donaciju, obezbjedi nesto za ugrozene porodice, da izadje sa konkretnim rezultatima suzbijanja kriminala... jok nista to...bitno je da uruci zahvalnicu pljackasu bolesnog i ojadjenog naroda, da reklamira najnezdraviju hranu na svijetu, da pljacka vlastiti narod zarad prohtjeva \"elite\"... al sve cemo mi trpiti samo nek nema Semihe, i nek zivimo u \"drzavi za covjeka\"
joj komunjara sto zavrcu,ccc!! A ovaj gradonacelnik Sarajeva sto nije iz Sarajeva je vala mogo makar sako promijenit,smrdi na Mecdonalds.
Najveći simbol naivnosti i letargije našeg društva je ovaj festival. Pa mi smo herojska nacija, koja se ponižava dajući zadnju marku bjelosvjetskim protuhama, samo da nas negdje spomenu. Pa nam vel\'ko kad na red karpetu umrlom spomenu SFF, a prije mjesec su veličali \"Boga Kustu\". I takvim novinarčićima se također sve živo plaća, samo da nas jadne spomenu, a za njih smo j.eb.en.i heroji! I nikad u svojim bijednim životima neće proživjeti ni djelić onoga što je preživio ovaj grad, nabijem ih sve na spolovilo.
neka dodju svi nashminkani sh... pci iz hrvatske i srbije. iz hrv u cijim novinama ne bude ni clanka o srebrenici ili o smrti skije katalinskog. i iz srbije gdje priznaju samo rs i pricaju jednu pricu ovdje, a drugu tamo ala onaj bjelogrlic. nek se najjedu i napiju s budzeta najsiromasnije zemlje u evropi, zemlje za familiju izetbegovic, cengic, lagumdzija, hadzic i dr. skorojevice
isplatite ove jadne penzionere i borce idioti...... j*** vam film majku..... nemam nista protiv sff.a ....ali brate dragi,postoje prioriteti
dobar je bEhko al\' ga beJe ovaj isti sako usmrdio se u mcds-u, pa doš\'o ovdje da smrdi purivatri