Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha kretencino!!!!!!!
haha, ocigledno da imas problem ?
kevin je peder. vecina vas bi rekli fuj peder, ali kad se radi o nekom poznatom onda je vazno da je dosao u \"vas\" grad. licemjeri. da covjek zna kakav primitivluk vlada u sarajevu vjerovatno ne bi ni dosao.
We love you Kevin.
Nije valjda gay? A tako mi je zgodan! :-) Kme.
Fala bogu pa su Kevina ljudi docekali fino.....inace homoseksualci nisu dobrodosli u Sarajevu,lokalni pogotovo...
vidi, jos ga raja nije pocela zajebavat ovdje svojim komentarima. mozda se jos nisu ni vratili iz grada...bili su tamo, pljeskali, zvizdali, pa ce onda ovdje govorit: platice njemu bog zbog miliona koje cuva. ko da on sad treba da glumi mesiju i da nas izvuce iz ovog crnila. mi, stoka, moramo sami sebi pomoci, a ne uvijek ocekivati to od drugih.
you speak so slooOOOOoooow!!! LOL :)
jebo titu jarane ba, kevin je tobejarabi bog
sto je nekima tito, to je meni kevin :) nek\' su ga doveli ma ne, meni je kevin vise od tite
bila je super atmosfera!extra je ono kad je pitao za karte onih sto gledaju film s prozora iz susjednih zgrada..hahahhahah..coool!ma prava zvijezda!
kralj hahaha
para \'oće đe burgija neće
Hvala Miro što nam dovodiš ovakve ljudske veličine u Sarajevo!!!