Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u kojem JAJCU OTVARA
Ha Ha! Kako se slatko nasmijah! Gospodin ministar je stvarno kao iz Nušićevog pera. Neprikladna, neprilagođena smiješna karikatura!
joj ovu bih melihu fakic jeb.o u dup.e 2 dana
NIje promašio temu, baš naprotiv.
Niko nije spomenuo da ce dvoje briljantnih mladih muzicara, Lana i Dino Zuzic, svirati na otvorenju Pozorisnih igara. Preporucujem da ih poslusate, jedinstvena prilika da su nam dosli u Bosnu, jer cemo narednih godina morati putovati po najvecim metropolama da ih slusamo.. ... Blago nama kad imamo ovako povrsne novinare, ccccccc...
@ministar:promašio si temu,hajd sad voz!!!
I mi imamo karikaturnu ličnost, ali ne ministarku, već ministra Emira Suljagića. Novopečenii ministar, žvaljo i seljačina, koji veze nema sa obrazovanjem (pomagali su mu u inostranstvu da završi fakultet, zato što je iz Srebrenice), nameće nove pedagoške standarde, pa planira normu od 25 časova i 50 đaka u učionici, kako bi smanjio broj uposlenih. \"Bravo ti ga, brate!\"