Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koncert je bio fantastičan,prava katarza!!!!!! hvala svima koji su doveli jane u naš grad.interesuje me da li se kod nas može nabaviti ovaj njen novi cd?
mala garava....pa zena pravi komentar i ovdje..sta radis i koliko imas godina? pod dva....jesu li stvarno bile rasprodane karte?
A zar matereti ima hajvana sto ce na ovaj koncert ili kako da nazovem ovo sranje, pa su sve karte rasprodane???
e ako ova i sama zna sta hoce.. mijenja misljenja ko DZulsa carape...!
Ima li karata kod preprodavaca??
karte se rasprodale
Jeli raja...?? Jel' se ta dobro jebe??? Pusi li jaja???
e bas mi se ide na ovaj koncert samo sto ne znam kako cu stici sutradan na predavanja, a stvarno me ovi Arapi interesuju...
kako ne znate ko je Jane Birkin, da vam se pusti "Je t'aime moin non plus" garant bi se sjetili ko je ona, elem ta pjesma je jedna od najsexi pjesama svih vremena a snimljena je davne '69
hahaha .......slazem se s EXTREMOM heh
ebote zivot mala ljepa !
neam pojma ko je ova ... a mrsko mi citat ovo sve ak trazite komentar.... et vam ga EXTRA COOL
cool
ok