Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno je sigurno, a to je da nema funkcije koje ovaj čovjek nije obnašao unazad 20. godina, i onda kaže ugrožen i slično. 20. godina na državnoj sisi, bravo majstore.
I prije rata u Energoinvestu industrijska automatika, već u 10 sati pedala sa posla .... koji je to ..hm
Zar ovaj nije nekonstitutivan i obespravljen?
a sta misli sejdic?
Finci drži predavanja o tome šta i kako treba,a jutra dočekuje u colosseumu,provjereno...
najveci moguci prekrsaj je taj sto ti postojis
zakockal se kad jarane u pauzama ?!
Pa pobogu,zar se vise nisi "naprdio"?
Sto ne kazes koliko vi krsite zakon i ljudska prava, u Palestini i Izraelu?
Klosar cionisticki nesto pricao o zemaljskom muzeju. 1.Haris Pasovic ima HOMO performans za 100 godisnjicu pocetka I svjestskog rata i i HOMO performans treba da pocne od zemaljskog muzej a jedino sto im smeta je sto je muzej zatvoren i hoce da ga otvore pod svaku cijenu jer su oni svakako PRIVREMENI upravni odbor.Sve privremeno dok traje dernek dati radnicima ya 3 godine 1 platu i onda da se agonija nastavi narednih 200 godina. 2.Finciju je jedini zadatak da cionistima u NYC posalje hagaddu jer je nisu uspjeli oteti iz muzeja. 3.Vlasti treba da se skine bruka oko zatvaranja muzeja radi 100 derneka i radi izbora i poslije toga sve moze po starom. Naravno ja mislim da ima kriminala kada zidovski zuban trosi nemilice EVRICE po citavu noc u coloseumu jer on nije osjetio kako je biti gladan i zedan jer su mu mjesecna primanja 10.000 KM. Sada su se navalili na bijedu iz muzeja da otvore pod svaku cijenu i da rade dzaba kao robovi E NECE MOCIIIIII NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Finci ćifute, nisi ti ni ćifut kako treba ti si ostali... MI Bošnjaci
Umjesto što se komentatori bave Fioncijem(klasična zamjena teza), red je da se Tužilaštvo pozabavi uposlenicima na čelu s Busuladžićem .Kakvi su to uposlenici koji ne dozvoljavaju ulazak u zgradu muzeja imenovanim članovima odbora ? Je li im to babovina ? Stoji Fincijeva opaska o nezakonitom ukucavanju dasaka u muzej od državnog interesa, otimanje od korisnika, te zabrana ulaska ovlaštenim.To jesu elementi krivičnog djela, i vrijeme je da se sve otkrije.
Finci prava rčma
Da nije i ovaj Finci savjetnik Dodi cetniku....!
Ono se našlo držati predavanje o kriminalu, nema večeg lopova i kriminalca od njega, nek ispitaju šta je bilo sa lovom koju je on u kešu "uzimao" sa računa u Beču za vrijeme rata.
A njegov vozač iz tog doba kolekcionar i organizator izložbi oldtimera ....