Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li dosta vise??? Hocemo li se ikada oporaviti od sindroma i zrtve i, ne do Bog, snimiti nesto sto nema veze sa ratom? Makar pcele i cvijece snimali...
vidim originalna ratna prica...opet
Snimaj ti ovakve gluposti kod kuce, a ne da se od budzetskih para pravi patetika i jadna slika o nama. Tebi to odgovara, jer si ti tako jadan, no fala bogu ima nas koji smo prezivjeli rat i koji smo ponosni i puni optimizma, i znamo tko smo. To sto ti ne znas tko si jer si bio jugosloven, pa bosanac, sada bi htio biti bosnjak, sta ces krzia identieta. Vrati se u pecinu iz koje si ihzasao, a ovu zemlju pusti onima koji su se borili i izborili za nju! SIKTER!
SAMO JAD I CEMER, EVO VEC DVADESET GODINA....KAO DA JE BOSNA CIJELA JADNA I CEMERNA I KAO DA JE TO JEDINI NACIN DA NAS SE PRIKAZE. NEKA JE SRAM SVIM REDITELJA I GLUMACA KOJI UCESTVUJU U OVAKVOM OSLIKAVANJU NASE ZEMLJE. IMA NAS FALA BOGU KOJI SU SASVIM DRUGACIJI, PREZIVJELI RAT, PONOSNI I NISMO JADNI KAO TI ISTI REDITELJI, GLUMCI ILI SAV TAJ SELJACKI KORPUS KOJEG SE PRIKAZUJE U OVIM FILMOVIMA.
SRBIJA SE SAGINJATI NECE, MUSLIMANI VRATITE SE HRISCANSTVU JER I DJEDOVI SU VAM BILI HRISCANI
samo snimati i snimati, ugledati se na Jevreje. Da si nikada ne zaboravi. Za one Nojeve koji su protiv popiskim im se na vugla.
DOKLE CETE VISE KORISTITI KOSTI OD ZRTAVA DA SIJETE MRZNJU??? BITNE SU KOSTI, A NIJE BITNO STO JE NAROD GLADAN, DRZAVA POPLJACKANA, STO SE SVAKI DAN JEDAN BORAC (K.U..R.AC) OBJESI ZBOG BIJEDE, STO RATNI PROFITERI (BAKIR, FAHRO, ZLAJA I OSTALI) ZIVE KO BUBREG U LOJU OD POPLJAKANOG U RATU I POSLE RATA, STO JE JEDAN NAROD ZATVOREN U TOR OD 24% BiH TERITORIJE KAO U GETO....A VI SIRITE MRZNJU SA KOSTIMA....JEDNOGA DANA CE TO ISTO DRUGI RADITI SA VASIM KOSTIMA,PROKLETA BANDO.... SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU !
JEBALE VAS KOSTI VISE....KORISTITE TE JADNE ZRTVE VEC SKORO DVIJE DECNIJE DA SIJETE MRZNJU MEDJU NARODIMA.....I RADOVAN JE OTKOPAVAO KOSTI 1991 PA STE TO NAUCILI OD NJEGA, A STO JE NAROD GLADAN NEMA VEZE, STO SE SVAKI DAN JEDAN BORAC (K.U.R.A.C) OBJESI NI TO NEMA VEZE, STO JEDAN NAROD ZIVI ZATVOREN U TORU OD 24% BiH TERITORIJE NI TO NEMA VEZE.....BITNE SU KSOTI NA KOJIMA BAKIR, .....
A kako bi bilo da vi iz redakcije malo pripazite na kvalitet sadržaja, gramatiku i ostale \"detalje\", umjesto što se služite podlim metodama pravljenja prometa na stranici kroz izazivanje i širenje vjerske i nacionalne mržnje sa komentarima?
Voljnopo jimdo lijeba s njedo pepi
a ima i ove njihove komunističke i ustaške bratije ko vanago, počev sa redakcijom
Samo ti \'čko pucaj minuse, sestri ti ja opalim plus u guzove radodajne
Nećemo gnjido. 46 godina smo slušali šuplje priče o č.etnicima - partizanskim herojima. Sada ćete svi da slušate o nama, našim žrtvama i našim herojima, pizdurine srpskohrvatske, sljedežih 100 godina. Ološu neljudski.
Garant rcuku ne ljava dok ga Hrvatići nagrađuju, neko jugoslovensko njesra o primitivnim glupim Bosancima ili neki sličan balkanski fašizam
ooooooooooooopet raaaaaaaaaaaaaaatni fiiiiiiiiiiilm aaaaaaaaaaaaaaaaaaa dostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dokle cete nas vise trovati nacionalistickim pricama i sjecanjem na rat i placati raznorazne prikaze da ostavljaju komentare pune mrznje na portalima?Bas me vise briga i za B i za H i za S i ratne teme, dosta mi je te suplje! Ja hocu: POSAO NORMALAN ZIVOT (kao u svim normalnim dravama gdje ide parking kazna i portiru i premijeru, ko god bio kriv, PO ZAKONU, a ne samo preko veza) FABRIKE A NE DZAMIJE I CRKVE (neka i njih, ali od posla se zivi, a ko hoce nek ide i u dzamiju i u crkvu, njegova stvar) SIGURNOST (a ne da se pitam hoce li mi djecu na treningu poklopiti krvo neodrzavane dvorane ili u tramvaju neko izbosti) GODISNJI ODMOR (a ne da se tjesim da ima onih kojima je jos gore, hocu da bude bolje, a ne samo da se ne puca, da sutim i trpim!) HOCU DA ZIVIM KAO COVJEK I DA PUSTIM DRUGE DA ZIVE! Izadjite vec jednom iz rata u vasim bolesnim glavama i pustite nas da zivimo! p.s. neke komentare se isplati kopirati
sve sama srbadija po portalima