Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta ce srbin seljak sa sajkacom osim seljakljuka.....nego gdje su \"nestali Bosnjaci \" iz tog krvolocnog srpskog etnicki cistog sela..??????
Holandija puna homoseksualaca pa i ne cudi da je film \"Selo bez zena\" dobro proso.
Bezveze, isti ovakav film, samo o nekom grckom selu sam gledala prije per godina.
Bravo Srdjane.
Radi se o srpskim ratnim zlocincima koji su po.klali i sil.ovali sve zene Bosnjake dj.eve .Sve u svemu srpski lobi radi punom parom.! Buduci scenario filma srdjana ce biti kako su Bosnjaci si.lovali 100 000 srpskih zena i na kraju ih pou.bijali..
Nije ni cudo sto su bez zena . 3 konja ,a vrata otpala sa hale ,umivaju se iz hrdjave kade i kupaju za kucom . Moze se biti i siromasan ali uredan i popravljati ono sto se ima. Nemaju oni ni uslove za zene......,a kamo li za zenidbu i djecu ! Sto se tice filma , odlicno uradjen ,a i tema super odradjena .