Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko financira to smeće. Mi narod što nema šta jest, nema cesta
Ajatolah, poše.Ali u nastavku teksta piše suprotno.
Ima li iko u vašoj redakciji da zna napisati suvisao tekst ? Nije to kandidat za Oskara, već film, koji će eventualno biti nominiran.Razlika je-drastična.
Piše kandidat za nominaciju, ne vidim problem...
AJATOLAH?? KO PIŠE DA PIŠE ALI U OVOJ MALOJ FEDERACIJI, KOJU JE AGRESIJA SRBA DOVELA DO OČAJA OVO ĆE BITI DRUGI OSKAR ZA FILM!! VIDJEĆETE.
Klixovci, mogli ste napisati nesto i o radnji filma...
A gdje je film o Dodiku ? Ja ne mogu vjerovati da njemu niko ne pridaje znacaj a niti jedan strani jezik ne govori, stalno zakuhava, krade, napada, optuzuje, pljacka, korumpira, nagradjuje clanove porodice sa stanovima, mercedesima , otcjepljuje, negira Genocid, podize crkve pa i tamo gdje nema Srba. Stvarno je zasluzio film koji ce na kraju biti nagradjen od njega samog i biti podignut na banderu negdje iznad Sarajeva, jer nigdje drugo ga nebi primjetili.
Pa vjerovatno cekaju da doticni napravi nesto kao Karadzic, pa onda poslije rata i zrtava da prave fino filmove o njemu.
Sad će Bošnje da krenu da pljulju ove likove koji su nešto u životu uspjeli.
GDJE SU? LIKOVI?????HM