Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajd ti jarane otidji u zeljezaru 2 mjeseca da radis i od te plate plati taj ugodan hotel pa se vrati da nam onda napises jos jedan pozitivan text
Harise Pasovicu kako te nije stid ne reci ni rijec o besmislu i direktoru tog pozorista. Kakav si ti licemjer. Ti si jedan veliki profiter Harise Pasovicu. I lazes isto da si ti osnovao Odjesjek za Reziju na Asu Sarajevo. Nisi niti si zvan za to- Ti si gnjida u rangu EmiraHadzihafizbegovica. I zna se da si i u stranci i da je dogovor da se to javno ne zna da ti kao satro umjetnik samoproglaseni ne bi izgubio satro kredibilitet koji imas samo od svojih liziguza.
H. jeli to mislis da se ne zna pod kojim nikovima glumis da si neko drugi koji sam sebe hvali? Naivan si ...
Besime/Blesime, avaj pardon H. ti si bolesnik javi se doktoru
Religija pre svega! Režiser Emir Kusturica zbog početka snimanja filma o pravoslavlju poslao je juče advokata da odloži ročište na osnovu njegove tužbe protiv Petra Lukovića, urednika E-novina. Kusta na sudu zahteva naknadu za povredu ugleda i časti jer je na pomenutom portalu objavljen tekst „Novogodišnja bajka za ubice“. Ipak, umetnost je preča od bilo čega, pa se Profesor uputio u Trebinje, gde je već pala prva klapa filma. - Suđenje je odloženo upravo zbog toga. Ovo ostvarenje je jedan od osam filmova o svetskim religijama koje će raditi osam svetski poznatih reditelja, poput braće Koen, Mire Nair, Sorentina... i svaki će trajati 10 minuta. Napravio sam priču o jednom monahu. Kad završi s jutarnjim dužnostima, on napuni ruksak kamenjem, popne se na brdo, gde ubere grozd, a potom se spusti u podnožje. Tamo se isplače, a dok plače, on jede grozd. Ovo je kombinacija mita o Sizifu i mučenju pravoslavne ideje - naglasio je Kusturica.
koje pretenciozno nadimanje covjeka koji zivi od kantona.... \"Kad bi smo dolazili da igramo predstave East Westa u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica, uvijek je sala bila puna, publika je bila izvrsna. Mi bismo odigrale predstavu i odmah odlazili za Sarajevo....\" A ovo govori sve...
hahaha koji tenkre pa jel ti mislis da ce jedan Pasovic traciti vrijeme prepucavajuci se sa vama carsijanerima? Puno ste se uzdigli fukaro, treba vas vratiti na njivu, bilo bi neke koristi od vas. Na kraju krajeva, fakt je da je Haris Pasovic svjetski cijenjen pozorisni redatelj, a ti i tebi slicni ste najobicnije kasablije. Sve najbolje i obrazuj se malo.
A što taj Besim/Blesim, nahvali Harisa ,kao da je sam Haris nahvalio samog sebe.? Bojim se da je ovo istina i da Haris replicira tamo gdje mu nije nešto po taman. Nešto mi tu baš nije čisto čisto. Nego Blesime, brate daj bavi se nekim konkretnim poslovima u životu, ma pusti se Zenice i njene okoline. Zenicu ostavi zeničanima, to je pošteno i pravedno. A ti reditelj pa se upuštaš u nešto što ti ne pripada. Daj malo razmisli i povuci ovaj blog ako si OK i nemoj dopustiti da se raja sa tobom igraju kao sa zadnjim levatom. Poslušaj me Blesime i maksuz Selam (tvoj jaran)
@@Besim Nemas ti pojma o cemu govoris. Pojede te zavist. Sta si ti u zivotu napravio vrijedno pomena? Ili je mozda gospodin Pasovic trebao odraditi nekoliko nocnih smjena u rudniku, te spavati u satoru, te potom odraditi sve predstave onako za dzaba, te vama fukarama udijeliti stogod sadake, da bi ga vi malogradjani prihvatili kao umjetnika? Nije ni cudo sto smo na dnu dna kad imamo ovakav odnos prema umjetnicima i umjetnosti. Proguglajte malo Haris Pasovic pa procitajte sta ostatak svijeta misli o njegovom radu, bagro zavidna.
Na pijacu kada podjem ja Plase me GRASOVA vozila Neima djela sto ne otpada Neima dana bez udesa Tuzna je moja sudbina Vracam se praznih cekera Al strasi me huda istina Iz GRASA se niko ne vraca Ne trebaju nama cakije Kad u talu su GRAS i Bakije Hoce to kad vozaju Sandzaklije!
Ko ne zna koliko nešto vrijedi treba mu cijena tj. Evropa, pa tako i tebi pačeniće jadni...
Citajuci ove komentare jasno se vidi sva malogradjkanstina, zavidljivost, pakost i primitivizam danasnje Bosne i Sarajeva. Misevi, kad se vase predstave budu prikazivale po pozristima sirom Evrope onda ostavljajte zajedljive komentare, a do tada povucite se u misje rupe, gdje vam je i mjesto. Gospodinu Pasovicu sve najbolje i mnogo uspjeha u nadolazecim projektima.
Sto se n.a.s.ra u par redova. Nafali zenicu i hotel,i ja bi hvalio da mi dzaba obezbjede smjestaj i da me docekuju nacelnici i kojekakvi bingo voditelji. Harise iskreno ne se.ri
J.e.b.o te Hazim i oralno HAHAHAHA I ne pohadjam srednju skolu, vec osnovu, treci sam razred i volim svoju uciteljicu ^^
@ HP - O licemjerni kvazi-revolucionaru, umjesto što hvališ glavonju zimHaša upitaj ga zašto dopušta da se u BOSANSKOM NP sprema predstava po andrićevom tekstu a s ciljem popljuvavanja gen. Atifa Dudakovića i kompletne ArmijeBiH? Znamo da zeničko pozorište, kao i svi BH \'umjetnici\', imaju kompleks od smrdije i bjelograda, ali pljuvati po ArmijiBiH pa još u Zenici?!?!?!!!! I pitaj zimHaša kad misli isplatiti zaostale honorare, dugove od po nekoliko tisuća maraka? Ima se za ljetovanja i krstarenja, a nema se za platit ljudima pošteno urađen posao?
ODLIČNO, a ne državo odnio te đavo
Pa Kod Rasima nisu čistili stolove i posuđe već 200 godina. Sve prljavo, zamazano, masne stolice. LJudi jedu ćevape i onda naručuju vodu iz česme koja je besplatna ali dođe u čaši koja nije vidjela deterdženta nikad. Drugi najružniji grad u BIH odmah iza Zavidovića.