Virtuelna izložba ispred BBI-a
0
Došlo je pet do 12 za spomenike i vodu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino se Tomislav Nikolic bori da smanji potrosnju vode. Vise je ni ne pije.
Nama je 5 do 12 doslo u svim segmentima a ne samo u ovim.
Volio bih da organi vlasti kantona Sarajevo posvete mnogo više pažnje zaštiti vodozaštitnih zona u kantonu. To su ona mjesta gdje smiju boraviti samo biljke i životinje, a gdje ljudska noga nebi smjela kročiti osim onih koji se bave ekologijom, i to uz odobrenje nadležnih organa. Ako neko sagradi neku kuću, vilu ili nešto slično, takve bi objekte trebalo porušiti po hitnom postupku, a troškove rušenja pripisati onima koji su ih i izgradili ukoliko je to izvodljivo.
vidi se da nije fedja slikao, jasenko drzi se neke druge profesije ;)
posjetih hutovo blato i mogu reci da je ono jedna velika deponija. to nam je prirodno naslijedje i trebali smo samo da ga ne zagadimo, pa ni to nismo mogli. kako tek da odrzavamo nesto sto je ljudska ruka stvorila?! e gadan smo mi narod kad nam nista sveto nije.