Kultura
91

Dođite po svoju dozu smijeha: Tata Mata i Aki the Drum pripremili su majstorsku zabavu

Piše: M. N.
Magacin Kabare ponovo obećava sjajnu zabavu i smijeh, ovaj put u novoj predstavi "Tata Mata" koja je na programu sutra, 26. novembra. Riječ je o prvoj reprizi predstave koja je svoju premijeru imala prije desetak dana.

"U sklopu Magacin Kabare Showa igrao sam lik Majstora i na prijedlog ekipe iz Kabarea odlučili smo da taj lik, budući da ima potencijala, razradimo na način da ima svoj samostalni show. Reakcije publike nakon premijere su bile sjajne. Kabaretska forma je za mene novi način rada, ali posebno me privukla zbog interakcije koju je moguće ostvariti sa publikom - oni su aktivni sudionici i vrlo važna karika u igranju predstave. Za glumca je taj proces nešto zahtjevniji - jer ne ovisi sve o vama, ali je utoliko i izazovniji i zabavniji. Publika je sjajno reagirala i 'sarađivala', a siguran sam da će tako biti i na svim narednim igranjima", rekao je Rijad Gvozden, glumac koji tumači lik Majstora.

Iz Magacin Kabarea ističu da su se potrudili napraviti predstavu uz koju će se publika moći opustiti, zabaviti, osvojiti vrijedne nagrade i poželjeti da je preporuči svojim prijateljima.

Karte za sutrašnju predstavu možete rezervisati na 061 140 602 ili [email protected].

Majstor i Aki the Drum čekat će vas u Caffe Clubu Gogo 26. novembra s početkom u 21:00 sat i garantuju odlično zabavu.