Narodno pozorište
0
Dodjelom nagrada zatvoren 15. SFF
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo je super. vidimo se dogodine!!
imamo najveći filmski festival u jugoistočnoj Evropi, iz godine u godine sve značajniji i priznatiji na svjetskoj filmskoj sceni, al eto opet nismo zadovoljni. Ne kazem da SFF nema propusta, budalaština i sličnih stvari ali mislite li da isto to nema i Kan, Berlin...? zašto samo ističemo loše strane događaja u našoj zemlji, čemu više negativni komentari na rijetke lijepe stvari koje se dešavaju kod nas? ne zasluzujemo mi ništa dobro!
NEKA SE ZAVRSILA OVA PARADA KICA I JADA....
Odlazi cirkus iz našeg malog grada .... :)
don\'t worry, it runs in a family
21.08.2009. u 00:35 Znaci bratic generala Perišića (onog sto je rusio Sarajevo i Mostar) dobi \"Srce Sarajeva\"... bravo! pa nije on, glupane
Ma vam Sarajlijama (vecini) ni Bog dragi ne moze da ugodi. Da li Purivatra pored ovoga sto dovede Svedcu elitu u gradu da izigrava i majku Terezu ili Zeleni polumesec (Crveni Krst)?! Jako ne realno ocekivanje ovog iznad mene!!! Kratak rezime: SFF svake godine sve bolji i bolji...Bravo! Mirjana Karanovic je posebno lepa bila veceras. Sto joj ne nadjete nekog momka, mislim da se ona useher Sarajevu posebno lepo oseca.
e nek vala i ovo zavrsi! jarane pozera i pozerki i \'\'fanova\'\' sarajevo film festivala! i faca \'\'wanna be emina ganic\'\' sto je dosta dosta je!
hvala bogu pa zavrsi..gledam jucer gospoda na sred parkinga pred intesa sao paolo banke napravili svedski sto na otvorenom i zderu ko da su iz bijafre a djeca i prolaznici gledaju...fuuj i bruka za organizatora da u sred grada gdje ima vise gladnih nego sitih on promovise sff tako sto ce gradjani gledati kako drugi jedu i to oni koji imaju u djepu vise nego sto ce i jedan normalan gradjanin zaradtiti za par godina..stidi se purivatra svakog onog djeteta sto je stajalo i gledalo kako drugi biraju hoce li salatu sa ovim ili onim ili ovaj ili onaj hljeb...stidi se!!!
Znaci bratic generala Perišića (onog sto je rusio Sarajevo i Mostar) dobi \"Srce Sarajeva\"... bravo!
Nema kantonalnog ministra Ćulture i sporta ni na jednoj sliKi... Jeb\'o takve slike...