Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@PIPO, ti si prije svega GLUP, pa tek onda sve ostalo
meni je stara albanka sa kosova ponosnog a stari polu turcin polu sandzaklija(pazarac) pa zar ja nisam pravi BOSNJAK ja sam i mudzahid koji voli svoju BIH i zivot bi dao za nju BIH4EVER!
@ kacavenda ma, ti j.edes g.ovna
ja lajem i pljujem po bosnjacima,koljem silujem pijem krv i na kraju opet pravim krvavu crkvu,kod nas nema festivala,kod nas ima gay-maskara,ahahahahaha
pa ja kradem debelo drzavu bosnu i hercegovinu,kupujem oruzjz za buduce klanje muslimana i sve u pomoc drzave hahahaha spavaj bosno spavaj,ti pljuj po festivalu a ja cu pljuvat po tebi ahahahahaha
Ovo SFF nije Sarajevo Film Festival nego SDA Film Festival u reziji pljackasa budzeta Mirsada Purivatre, Bakira Izmetbegovica i Emine Ganic koji otimaju od sirotinje da bi stavili sebi u dzep. BIH4EVER!
pipo napusti grad i drzavu, imas onu svoju rezervnu tamo preko Drine, ili otvori portal istocnosarajevo-x pa tamo prosipaj ravnogorske folove, kao tebe nesto briga za sigurnost u Sarajevu, svaku tragediju u gradu i drzavi koristis za svoju cetnicku propagandu, i kad sunce ujutro izadje ti opsujes Bosnjaka, hajde prodaj to malo jada sto imas i pravac Zvornik
Neko krade moj nik pa pise ovake budalestine SAMO DA ZNATE! Debeli lopov s laktasa i genocidna tvorevina opljackase nasu drzavu i budzet pa niko o tome!ZA KULTURU i KULTURU pare a ne za vile na dedinju i oruzje! BiH4EVER!
Samo da znate da su invalidnine i šehidske peznije smanjene za 10 %. Pošto sarajevo-x to izgleda ne zanima. Bitan je crveni tepih i bacanje para, a kad se digne tepih ostaće polupane ploče ispred pozorišta. To se odnosi i na sam festival. Zabava za pojedince.
OHLADI
MALO... OHLADI MALO, PIPO TAKODJE- BOSNA4EVER
samo dvije projekcije i dva visoka gosta manje ... od budzetskih para... koliko zatvorskih postelja se moze platiti tim parama?
...Najoštrije osuđujemo ovaj čin i nadamo se da će nadležni organi u najkraćem roku uhapsiti počinioce ovog zločina... napisa Emina Ganic ciji je babo u centru Sarajeva zauzeo kucu tako sto je izbacio vlasnika Sta na sve kaze Mirsad Miro Purivatra koji sa svojim badzom Bakirom Izmetbegovicem za privatni festival trosi milione maraka budzetskih korisnika dok u budzetu nema para za gradnju zatvora za maloljetnike. Bando SDA-ovska goricete u paklu BIH4EVER!