Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su SDP-iovci rasturili teatarsku mafijašku hobotnicu, teatarsku mafiju koja je harala 37 godina u Mostaru. Brate glup si što ćemo graditi fabrike kad ih već imamo samo treba uposliti ove naše neradnike, a neka džamije stvarno ih fali.
Kakav teatar pored dobrih filmova. Da valja isli bi ljudi.
BIH-A ima ministra kulture Grahovca................................STA ON RADI OSIM STO PRIMA PLATU I CESE SVOJA SMR*DLJIVA M*UDA..............? Podrska Mostarkom teatru.......Svaka cast Mustafa.!
Ljudi žive po kolibama bez struje a on hoće pare za pedere i glumce. Sve nabiti nogom u dupe.
Tipicno nase, samo se nesto osudjuje po otvorenim pismima. Niko nista ne radi. I evo realno, sta sad mi imamo od toga?! Procitaj i hajde dalj... Samo se rad vidi i isplati.
P eto pola para sto tebi daju za neinventivni MESS, daj nijma i svima dobro!
glavni krivci danasnje izopacenosti su umjetnici i kulturnjaci. Dao Bog pa bez hjeba ostali
Ako su neki zanati postali zaborav sto teatar mora biti sveto slovo, Svi umjetnici na trziste rada i pocnite praviti pare sami ako ste toliko pametni i uspjesni u svomu poslu
Sve je to hrana , pice i cigare (bez koje se ne moze, ni u ratu) gdje je industrija? Sta je sa zeljezarama, sta je sa rudnicima, auto industrija, koja je sada nije ni 3% onoga sto je bilo prije. Seko, odluci se.
zar je BIH ikada bila kulturno osviještena teritorija hahahah ... muko moja predji na drugoga ..
Koliko novca se izdvaja za našu administraciju, za silne ministre, zamjenike, savjetnike, pomoćnike, pomoćnike pomoćnika....., vozače, SEKRETARICE, automobile, ....., a za kulturu?
a da priznas javnosti da ga primas u bulju od sarajevskih ped.er.cina?????
sestro ti si pravo glupa, u ratu su te fabrike bile srusene ako se ne sjecas. A novac je bio potreban da se ponovo dovedu u funkciju, ili ne? Ako ne onda sam ja pravo glup i nap..usim se sam sebi ..qrcine
drago mi je da si papak, idi citaj expres.
kakav ba teatar, hocemo uzivo prenos iz skupstine :D