Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bratac, doba mecena je prošlo. Nema više bogatih lezilebovića koji će tebi davati pare da ti radiš produkciju Ričarda Trećeg u nadrealnom stilu dok oni pijani orgijaju u publici. Znači ili budi profitabilan ili sjaši sa javne sise. Isto tako ni ti ni tvoje kolege nisu potrebne da nama pričaju o devijaciji u društvu i problemima istog. Niste pametni toliko koliko mislite niti smo mi, opšti puč, toliko glupi.
@almanzor kani se kulture.Dje nama u Mostaru to predstavljanje Opere, Baleta... da djeca iz srednje skole vide o cemu se radi? Odu u Sarajevo sa skolom u trznom centru im dan prodje a u autobusu drma Prijiovic i folkeri?
Pa da teatar zavisi od prodaje karata morali bi Aleksandru Prijovic zvati da bi im se isplatilo, ne lupaj kad pojma nemas koliko to sve kosta, ti si jedan od onih sto bi sve vezano za kulturu ukinuo i tu kafane otvorio, nazalost vecina ovog krezavog naroda je takva
Dino kolega vam prica de se namjenska sredstva za kinematogr. od fbih koriste na bespravan nacin. uzmu se pare i nista se ne snimi.
Dinoo jesi gledao film Prohujalo sa Vihorom...davno taj voz otišao
oni su ti ušli u sve pore života
To je unapred izgubljena bitka.
Ovi iz fgr pričaju o provincizaciji Sarajeva ,a oni ga opljačkali gore nego dedo edhema bicakcica za vrijeme lll rajha
A Dino inače poznati ratni podrumaš...e moj Dino
tatice...neka je sretan 🎂🫶😘
@sslavuj hvala i javi se tamo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Podrumas dajem ruku,dok su tudja djeca ginula on se skrivao po pozoristu.
trebao si se javiti prije 25 godina. Prije nego što su napravljena naselja po brdima i po sarajevu gdje je promjer ulice 2,5 do 3 m. Bez tretoara, kuća na kuci.
Koje vlasti?? 🙄
Kasno je, provincijalizacija zavrsena!
Dusa grada je Otisla 95te kad smo se odlucili za demokratiju malo si zakasnio
"Treba pozdraviti departizaciju u institucijama kulture koja kroz organe upravljanja postavlja kompetentne ljude." - reče čovjek koji je osnivač Naše stranke i direktor Narodnog pozorišta. Znaci Izudin Bajrovic nije kompetentan, al zato Dino jeste. I jest vam Magoda mjera.
Sisoje budi veseo
Pita mene komsija, inace rodjen u Sarajevu, jesi ti dosao u Sarajevo da malo vidis grada ili da stvarno zavrsis fakultet?
Ovaj parazit još zagovara i opravdava neprofitabilnost,ovom sisaču budžeta treba neko reći da je vrijeme dogovorene ekonomije prošlo.Sjaši sa grbače naroda i radi pozitivno i profitabilno.
Dje nama u Mostaru to predstavljanje Opere, Baleta... da djeca iz srednje skole vide o cemu se radi? Odu u Sarajevo sa skolom u trznom centru im dan prodje a u autobusu drma Prijiovic i folkeri?