Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar
samojko kretenu, ti se hvataj brda i ne zalazi u ove krajeve...vidim ja tukne grad...puno vas se jebo te...previse
hahahahah lud
samojko, glup si ko noc.
eh jos nesto... otkud ba onim cetnicima francuzima u Andri DTS procesor? Sto ne daju pare da se koja kuca napravi ili razminira kakva livada, a ne da palamude stalno s nekim francuskim glupostima?
eh vala zvuk... jebo zvuk ba. ovaj nas narod svakako ide u kino da se fata, ne da gleda filmove.A i kad gledaju, nemaju pojma i ne kontaju razliku izmedju digital-a, DTS-a ili obicnog surrounda, ampak pretpotopskog mono-a, kojeg mozemo susresti u Imperijalu ili Tesli. zato Miro, brate, de ti nama dovedi Monicu Bellucci, jebo zvuk, daj da barem uziv vidimo one titsice sjajne jedre....uhhhh.
A, o'kle su ova dvojica Dolby Digital i anonimac DTS?
GO SFF!
Pa ljudi, DTS i Dolby Digital su KONKURENTSKE tehnologije, a vi pisete: "koji je obezbijedio DTS procesor za digitalnu obradu zvuka" pa onda pisete "vrhunskim digitalnim dolby sistemima uz potpuno digitaliziranu obradu zvuka" Hajd se skontajte... Za bolje upoznavanje, i izbjegavanje lupetanja: http://www.dtsonline.com/ http://www.dolby.com/
Najbolje je gledati u Apollu zimi, da ti otpadnu bubrezi od hladnoce ...
trosi, trosi, trosi...
miro legendo
super