Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam! Vidjeli smo da starije generacije ne mogu uraditi nista jer oni sami ne znaju da ulazu u sebe, a kamoli u druge. Davoru treba dati sansu i podrsku. Mislim da bi se mogli suzdrzati od ruznih i pakosnih komentara. Davore, nadam se da ces napraviti pozitivne promjene!
Mozda je vaznije da je Bosanac direktor.
pitam se da li i jedan clanak moze proci bez nacionalistickih, zaglupljujucih, papanskih komentara...Dario, svaka cast!
ako bude upravljao kako diriguje (nadam se da ce biti bojli) tek ce onda biti ,,luda,, kuca na obali
Ej, Dario je urban covjek, rodjen u Sarajevu a ti si daleko od toga, u provincijici Kiseljaku, daleko je to da ti budes njegov ili on tvoj jer izmedju tebe i njega puno je livada i pasnjaka hahahahaha
mnogi su greškom ovdje komentirali,politika je negdje drugo.ovdje se radi o umjetnosti tako da ako ste već slučajno zalutali poštedite nas vaših gluposti.sve pohvale za izbor pravog čovjeka i vrsnog umjetnika i konačno je na funkciji čovjek koji zna posao.
Kiseljak kakav hrvatski kiseljak!!!! toliko ste primitivni da je to nevjerovatno!!!! ovo je BiH sa 3 naroda a ne Hrvatska i pomirite se s tim!!! umjesto da gledate kakav je ko covjek vi se prepucavate ko je ko
daj ne peglajte s tim opet nebosnjak na toj poziciji .... momak je tek dobio mjesto direktora, nemate pojma dali ce biti dobar ili ne, ali vec pljujete po covjeku ... treba mu dati sansu da se vidi koliko zeli i hoce napraviti pa onda komentarisite .... sto se mene tice moze biti iz bilo kojeg dijela svijeta ako ce se zalagati da NP dostigne nivo koji zasluzuje Cestitam Dario i zelim ti svu srecu u radu :-)
tooooo.....jos jedan nas na vrhu!! Poz iz Hrvatskog Kiseljaka!
malo vise o Dariu http://www.svjetlorijeci.ba/pdf/razgovor330.pdf
Sansa mladom sposobnom i ambicioznom covjeku - nadam se pojacanoj promociji ove zaboravljene institucije ... ..a ove sto se ljute sto \"njihov\" nije na toj poziciji - molim iskren odgovor: kad ste zadnji put bili u pozoristu?
Blago se EDINI PAPO. Nju je dosad odradjivao onaj bradati Gojer. Sada ako misli da zadrzi svih pet radnih mjesta, morace je Dario malo odradjivati. Fuj.
Komentara je uvijek bilo i bit ce... NIJE SE RODIO KO JE LJUDIMA UGODIO... Dario je dobio priliku, nek\' pokusa, na njemu je da se dokaze i pokaze... ;) (a to aBd i hoce, sto cvrsto vjerujem). A nacionalizma mi je stvarno na vrh glave, tako da mi se uopce on ni ne spominje... Ljudi su ogorceni u kojem god pogledu, tako da im ne zamjeram... Samo mi jednostavno ne ide u glavu, sigurno neko od vas sto pise \"kako moze on, sto nije neko od \"nas\" i sl., ima prijatelja druge vjere i mozda je nekome cak najbolji prijatelj, i poslije ovakvih ovdje komentara, kako mozete gledati svog prijatelja u oci\" ?! Mene bi to povrijedilo... Vazno je biti i ostati covjek, drugo manje-vise... Pozz
Za ovi experiment je potrebno da ste: član naše stranke , ne Naše.
Još jedan primjer \'ugroženosti\' Hrvata u Sarajevu.
nisam musliman, spadam pod ostale tako da ne bude da nesto.. ali nepisano je pravilo da hrvat bude na toj funkciji.
Stup ti je malo \"pješke od grada\"!