Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vidim ove komentare zgadi mi se sve, samo kad vidim s kim zivim http://www.klix.ba/vijesti/svijet/austrijski-muslimani-traze-izgradnju-crkve-u-saudijskoj-arabiji/120926227/komentari bosna nije samo vas bosnje i dzaba vam sve, ne mozete tu nista!
ŠTO SI ZAJEDLJIV KAO DA TE HOŽA /EFENDIJE/ KARO KADA SI BIO MALI.
Ima se danas i sutra o cemu raspravljati u Sarajevu.Evropa je naslijedila od Turske BiH jos u 19-tom vijeku.To nasledje ju je golemo kostalo. Naslijedila je\' bukadar\' primitivnih ostataka Turske koje ni do danasnjeg dana nije mogla da dovede u civilizacijski red.Ucmale i primitivne mahale razasute po Bosanskim kasabama,nepismenu svjetinu omrazenu Hriscanskoj populaciji zbog njenog antipatriotskog delanja u periodu od 5 vijekova koji je cijelu BiH povukao u duboki ambis primitivizma. Sva kultura tog primitivnog Poturickog etnosa se ogleda u Turskoj nosnji,turskim obicajima i varvarskim ponasanjima naspram Hriscana od kojih su mozda i sami postali,jer jos uvijek govore Slavenskim jezikom.Takvih slucajeva nema nigdje u Svijetu.To je kostalo Evropu, a Balkan dovelo do nemogucnosti da se iscupa iz primitivizma.
UHHHHH ŠTO MI SE POVRAĆA, A NEJMAM ŠTA, NISMO DOBILI PLATU.