Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno najbolja knjiga napisana poslije rata u BiH. Ako postoji jedna posljednja knjiga koju bi trebalo pročitati o ratu, onda je to "Kad sam bio hodža".
Dugo dugo bolji roman od Kad sam bio hodža ne pročitah, pisan tako istančano, neobično i neočekivano drugačije o ratu ali opet sva srž je uhvaćena, fenomenalno djelo.
...nasa najbolja poslijeratna knjiga...
cuj kad sam bio hođa cuj knjiga...cuj pisac...ko sve danas i sta sve piše i po kakvim trećerazrednim kopirnicama izdaje sa promotorima drito sa travnickih univerziteta
Jao pisca,popularan u Kantonu Sarajevo među ovih wannabe urbanim i modernim hahha.Čitaj šta hoćeš ali shvati da ljude boli q šta čitaš,
@Jane samo da repliciram gospođi: ne obra se bostan dok šljive ne popadaju! a za ovcinu...gospođo...vjerujem da ste imali u pubertetskim danima kakvu simpatiju iz Medrese...softu..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pročitao sam nedavno "Kad sam bio hodža". To je jedna od onih knjiga koju ti je žao da je završiš dok je čitaš, a ne možeš da je ispustiš iz ruku. Nadam se da je i nastavak jednako dobar. A ovi isfrustrirani likovi koji su se usudili da napišu neki komentar samo zato jer su "pročitali" naslov nisu vrijedni jednog slova te knjige.
Kad sam bio hodza je odlicna knjiga, procitao sam je u jednom dahu… nadam se da ce nastavak biti jos bolji!
Fascinantno je da je raji u 23,7% BiH bestseller knjiga naslova “ Kad sam bio hodža”. Što je sljedeće, “Zekat i potočić”?
When I was an imam. Ne bi bio imam da nemam.
Danas naslovi na klixu uzas, sta koriste ovo novinari pa imaju ovakve prenose...