Kultura
0

Damir Džumhur se družio s publikom mjuzikla "DJ Šampinjon: Vrh svijeta"

Klix.ba
Mjuzikl za djecu i odrasle "DJ Šampinjon: Vrh svijeta" ponovo je ispraćen ovacijama publike nakon što je i četvrti put odigran večerasu sarajevskom BKC-u.

Dodatno oduševljenje izazvao je najbolji bh. teniser Damir Džumhur koji se prije početka predstave družio s posjetiteljima i poklonio im kalendare Udruženja "Obrazovanje gradi BiH" koje je otkupila kompanija Alvogene, zajednički sponzor Džumhura i mjuzikla "DJ Šampinjon: Vrh svijeta".

Prelijepe večeri uz muziku, ples i zabavu uskoro očekuju djecu i odrasle širom BiH jer će vesela družina na čelu s autorom Muharemom Vojnikovićem nakon kraćeg odmora krenuti na turneju.

Koproducentske kuće prvog bh autorskog mjuzikla, SARTR i PassLine, još jednom zahvaljuju za podršku sponzorima Alvogen, Securitas, Bor Banka, Lok Mikrokrediti, Carpissa BBI, Fondacija za muzičke, scenske i likovne umjetnosti, Centar "Andre Malraux" Sarajevo, BKC i Europlakat, te medijskim pokroviteljima Hayat TV, Klix.ba, RSG Radio, Antena Sarajevo, Palčić, Kolibrić i Desetka.