Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjetnik, vajar/kipar, covjek sa velikim srcem i dusom. Zajedno smo zavrsili Umjetnicku, on vajarstvo/kiparstvo a ja grafiku kod Kolobare i Fuke. preporucila bih citaocima Klix-a koji daju nebulozne opaske da se malo vise zainteresuju za umjetnost. Vidjece ljepsi svijet i postace bolje osobe.
ALU - oaza mita i korupcije.
https://www.youtube.com/watch?v=iSQJ5jl7NSY
gdje je klip o Zlatku???? nećeš pichko plaćenička, nećeš o njemu.....
Uskoro, prvo ide Bakir , Zlaja pa Dodo :) Samo ima puno posla u programcicima a ekipa je tanka sa vremenom nekome ispiti nekome posao. Kad si vec tu, daj mi neku dobru ideju za Zlatka :) Kontam da idemo na fazon crvenih kmera i sabura sa mrtvim Titom ili da idemo na to kako je Zlaja napravio Federaciju kao "Zapadnju Njemacku". Predlozi nesto, pa da se to uradi :) Hvala jos jednom :) Btw svi politicari su ista bagra. Sve stranke na k! nabijem.
sve neka nadri elita i nadri umjetnici
ima izuzetaka, govorio sam uopsteno, moja greska :)
Djeca bi se obradovala ovim igračkama, ali nažalost njih niko nije poveo...
JE LI MOGUĆE DA SE NEŠTO DEŠAVA BEZ IBRE SPAHIĆA REWIND THAT SHIT DOK ČOVJEK DOĐE.... a ovaj Dževdet.....đizus faking krajst....kakav idiot
bi ja bila popularna da imam one crteze iz prvog razreda osnovne yaRabb...
Ja umjetnosti i umjetnika, braćo draga :D
Mozda je do mene al ja ovdje ne vidim nikakvu umjetnost :)
Kako ne vidiš, umjetnost je napravit bolju igračku za djecu od Kineza.