Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simpatican lik, veliki umjetnik :) samo sto ja pomislih na neke druge \"tange\" hehe
@Boshnjo, hajd ti brate u Avganistan lijepi, tamo nema vlaha koji sviraju šejtansku muziku, a nas ostavi da u miru zaradjujemo džehenem
Ama ljudi i@ Bosnjo je muzicar ,svira u suplje vanago ,jedina mu je mana sto kad pogrijesi ,brzo se naljuti pa pojede instrument ,zato je malo isfrustriran !
ovo je legalna parada homoseksualaca...
@violinista Muzika je najveći haram!!!
E pa komentari prelaze sve granice a nema teme koja se ne povezuje sa nacionalizmom i primitivizmom, a što se tek častimo, e pa svaka nam čast...
@Boshnjo , zbog takvih primitivaca poput tebe, koji ne daju djeci da se bave muzikom i umjetnostima ima samo sacica muslimanske djece u muzickim skolama... Ostavi se primitivizma, i obuci muzicara !!!
m.a.r.sh iz svog sehera s.e.lj.a.c.i.n.o jedna
volim i ja tange...al me njihova istorija bas i ne zanima vazno mi je samo da nisu dugo nosane
Što ste ovog vlaha doveli?! Pored toliko naših ilahija vi ovog slaninojeda dovodite u naš lijepi šeher