Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@FTW Majmune u Svedskoj je razliaka u drustvu izmedju siromasnih i bogatih ogromna. Rosengårg je getto i Zlatan ga je odlicno opisao. Knjiga se treba procitati ako nista zbog Zlatana onda zbog diskriminacije u svedskom drustvu. Najbolje pokazuje dio knjige kad je sa 16 godina sezonu presjedio na klupi juniora Malmö-a. Tad je shvatio ako ces da prodjes Zlatane moras biti 5 puta bolji od Sveda. Svedska je prava zemlja ali ovdje ima i korupcije i kriminala i diskriminacije i nacizma medju Svedima. Zlatan je pravi primjer bez dlake na jeziku. Da je zlatan kojim slucajem pravi sved njegov spomenik bi vec bio u svakom gradu. Toliko im je dobar a nikad ga nece sazvakati do kraja. A vi zavidni poduvajte
Svaka cast Zlatane, a oni iz Saveza Fudbala BiH-e koji ga nisu htjeli prihvatiti u ekipu, BLJAK ! Jos jednom svaka cast Zlatane !
Sta naprica hahah dje ce on biti najbolji igrac sa ovim prostora ikad, de mi reci kada si se ti rodio???? sta je to zlatan postigao , on jedino moze igrat u propaloj i sporoj talijanskoj ligi... U barceloni nista nije postigo u englesku ligu nesmije otic a ligu prvaka mislim da tek 2 put igra cetvrtfinale u karijeri..
Ibrahimovic je najbojli igrac sto je ikada igrao sa prostora bivse Juge !! to su cinjenice i osvijene titule a na kraju i pare koje pravi. A ovi sto ga nazivaju jalijasem , ciganom , papkom i drugim imenima to su obicni lesinari i neradnici ljubomorni tipovi. Jalijasi igraju za RAJU!! a ne za velike klubove. Cigani i papci zna se gdje su i gdje zive a ne u velikim vilama i svjetskim metropolama!! Krv mentalitet je Bosansko -balkanska a to sto igra za Svedsku to nije on kriv to su ti tipovi koji ga zovu papkom i drugim imenima i koji traze lovu da igras za reprezentaciju ili za neki BiH klub KORUPCIJA!!!!
@Alma - velis da je Lagercrantz napisao knjizurinu bez ikakve naknade, onako sporta radi, bilo mu dosadno? Zanimljiva tvrdnja :)
Bijeli bijeljinski Rom, vidi mu beonjače on je naš cigan
ciagan Ibro cigan Ibro hajd u sator!! djelem djelem
procitao knjigu i preporucujem je :))
-Zlobnici ....kad sastavimo stolove ...popijemo citavu kafanu -idite na (ZuTube)..ha ha haaaaaaa,da vidite koje on bio koja klasa.
-A maminu ti i sekinu ....p.i.z.d.u...!
--Ha ha ha........idite malo na -(ZuTube) imate da vidite njegove -partije prvo u Holandiji pa u Italiji kad se proslavio treba se roditi -za to .....ne zavidite zlobnici.
Pi z d o suti
@sarajlija......s.m.e.c.e zavidish ...sta reci..........Konurishi !
Nije mu dovoljno para, pa sadna patetiku i teško djetinstvo opravdava svoju arogantnost. Da jenormalan ne bi svoju privatnost iznosio u javnost, dobar fudbaler, aliloš i odvratan covjk
Zivim u svedskoj u Getu i nimalo se nepatim ako neradim imam socijalu i niko ovde nije siromasan ima sve uslove da postane sta hoce i glupa mu je knjiga... Dzeko i Ibisevic su gore prosli koji su cjeli rat bili u Bosni i zivili siromasno pa su napravili veliku karijeru... Ebo vas zlatan sta se palite na njega
@@BIBI Momcino je li tebi dobro,cuj Dzeko samo zvijezda kod nas? Ili si panglu ili se samo pravis. Niko nije rekao da je bolji od Messija,niti Ronalda,pa ni Ibrahimovica,ali da je medju najboljima ,jeste. Ako nije bolji od ove trojice,ne znaci da nije zvijzda. Kakvih tipova Boze mili. Beli je na lijepe oci dospio ovdje: http://www.castrolfootball.com/article/2012/03/08/DZEKO-ON-THE/BF53F7C2-64BD-11E1-90B1-C56127F8D328.php
Je li to knjiga ili slikovnica?