Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavam gosp.Bevandu,podrzavam i Purivatru.Podrzavam i SFF i nase Sarajevo je u dane festivala pravi europski grad, svi uzivaju, ima veoma puno turista.A ovim sto pronalaze mahane- savjetujem da promijene mjesto zivljenja i nek npr. odu u Kalesiju, Ustikolinu, Doboj....... Sretan im put !
Hvala moj \"Presjedniče\" ..ja sam tvoje cvijeće ...mošnjačko ...vidiš kako sam multikulturan pa me stid zvati se Mirsadom već sam što je i tebi draže Miro ...ako me još pripaziš s kojom stojom isusa mi vodim te kod Kibeta na večeru , objavim ti 2 slike u havazu i bićeš moj drug do kraja života ..eroneta mi ...
Bevanda mi je bas OK.Ali ovi sto \"pljuju\" Purivatru i Pasovica, pa to su sigurno neke gluperde,sto satro \"studiraju\" 100 godina i dzabalebarosi su i jos zive od 1 marke sto dnevno dobiju od roditelja.Ma jebite se, vama niko ne valja, a eto vas trojica gore potpisani valjate. Sikter!
puri-vatra je šljam.
Da, treba podržati privatnu tezgu Mire Purivatre jer imamo toliko para da smo podmirili sve kulturne institucije u državi pa ne znamo šta ćemo od ostatka nego daj privatniku. I onda Miro uspješan menadžer: izmuzo 500 000 KM iz budžeta 4 opštine u Sarajevu za manifestaciju koja traje 7 dana. Karte za projekcije su mu skuplje nego u \"komercijalnoj\" varijanti u Cinema Citiju za film u 3D tehnici. Samo je bitna razlika da li sjediš i uživaš u klimatiziranoj dvorani ili se grbiš na plastičnoj stolici iz Pazove od 4 KM na usijanom Metalcu ili Vatrogascu. Valjda bi karte trebale biti jeftinije ako ih subvencira država!?
\"projekat od općeg značaja\" ???!!!! Kako za koga! Za dezertere, pobjegulje, podrumase i dijasporu je mozda pd opceg (ah kako smo naucili rvacki), no za grad je mnogo potrebnije nesto na dugorocnom planu kroz galerije i muzeje. Ukines Purivatru, Pasovica i Mustafica sa budzeta i sve ce biti u redu. Dok god se to ne desi, Sarajevo ce ostati kasaba.