Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPOKON NEKO RADI NA EMANCIPACIJI KULTURE I KNJIGA! SVAKA CAST! BRAVO!!!
Akcija za svaku pohvalu... :) Toliko o povrsnosti gostiju na stranici... Bitno je da su oni primjetili maramu. Zalosno je sto zenu sa maramom diskriminiraju, smatrajuci da je ona samo usmjerena ka vjeri. Potpun covjek mora biti i svjetski i vjerski. Sumnjam da bi se ti AMERE upustio u razgovor sa ovom gospodjom. Usput, nisi si se zapitao zasto je ta marama tu!? Mozda je razlog neki treci. I da se vratim na temu. Sve pohvale... Nema izgovora, svi u biblioteke po kakvu dobru i korisnu knjigu! :)
jel to znaci da se moze uclaniti u gradsku biblioteku u centru grada??
Svaka cast Biblioteci na Otvorenim vratima. Idem sutra da se upisem.
Amere,po onome sto si napisao u komentaru se vidi da si daleko od toga da si procitao ijedno djelo od pomenutih autora. Nevjerovatno je koju si kolicinu nebuloza napisao u tako malo rijeci,sto samo govori na kojoj si intelektualnoj razini.Nazalost i takvi ljudi komentarisu vijesti koje se ticu promocije kulture. Ne znas osobu sa mahramom a tako govoris o njoj. Jesi li ikada cuo za bonton,i to je knjiga koja se moze naci u biblioteci pa ti je moj savjet da se besplatno uclanis. Mozda ima jos sanse za tebe.
Amere ,seljoberu jedan neuki, povrsni...Mislis da si pokupio pamet svijeta time sto si pomenuo Frojda, Nicea, Dostojevskog??? A povrh svega jadan si, netolerantan, zartucan..Vrh tvog svjetonazora je Bjelasnica.....seljoberu jedan totalitarni...P.S..U biti....zao mi te je...Djevojke, zene...svaka cast
inače je 15 KM godišnja članarina, što je mizerno za radnike, a JAKO PUNO ZA PENZIONERE KOJI IMAJU MINIMALNU PENZIJU! hvala Bogu da neko misli i na najugroženije, pa makar i na ovaj način! kapa dole!
@Seljacina čobane vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebeeeeeee.....
Vidi se da nisi vjernik, ali se također vidi i da si daleko od slobode.
lijepo vidjeti pokrivenu na ovakvim okupljanjima, a nek se hejteri napuse
@Sarajlija je pravi sarajlija (jos od 1995)
Od svih stvari jedino je vla.šin.am.a, šk.uto.rim.a i ko.mu.nja.ra.ma s.mr.dlji.vi.m zapela čestita žena s mahramom... pa zar je to jedini razlog??? Je li vam krivo što čestite žene svoju ljepotu ostavljaju za svog muža, a ne ko vaše droljaste majke i sestre što je dijele svima...
Sve cetiri imaju gradske face.
nigdje u svijetu koliko ja znam nije clanarina besplatna! u zemljama regiona se svugdje placa: srbija, hrvatska itd! a da ne govorim o zemljama evrope, amerike itd!!!!!!!
E svasta! Svugdje U svijetu,clanarina besplatna....pa se pitam koliko kosta godisnje?!
OVA SELJOBERKA U \"M.A.H.R.A.M.I\" NIJE ZA BIBLIOTEKE NEGO ZA M.E.J.T.E.F.A....NE VJERUJEM DA CE CITATI NICEA, FROJDA, MARKESA, DOSTOJEVCKOG...ZA NJU SU K.U.R.A.N.S.K.I A.J.E.T.I NAJVECI DOMET KNJIZEVNOSTI..ALI VJERTUJEM DA JOJ NE SMETA NIMALO TO STO SE MANDARI U B.U.LJ.U JER I TO PO ISLAMU....A I PO KRSCANSTVU, NABIJEM JE NA ANTI-RELIGIJSKI GROMOBRAN.... ALI NEK STE VI IZ klitorisa.com USLIKALI NJU U \"MAHRAMI\" JER JE TO POENTA OVOG TEKSTA.. SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA COVJEKU !