Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne, Evropa nije pustila BiH da umire, Evropa je zeljela da Jugoslavija umre, a najveca kola su se slomila preko ledja nesretne Bosne i Hercegovine. A njihova ( evropska ) prdnjava i dalje traje, samo sto malo ko vise vjeruje u sve to, pa ni oni sami. Sve je to jedan veliki supljak !
Ovaj podkomentar nema bas neke veze sa tekstom, ali ja imam nevjerovatnu zelju da podijelim ovaj dokumentarac sa sto vecim brojem ljudi, pa cu iskoristiti top komentar i postaviti link. Na mene je ostavio nevjerovatno jak utisak. https://www.youtube.com/watch?v=sewj2INnnOA
Čitam naslov... doluta misao... čitam prvu rečenicu top komentara... neko je napisao moju misao. Svaka čast Sky i hvala za link.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
eh gdje je sad gavrilo da malo pocisti smece od une do drine a najvise u laktasima
Ako će crvenim tepihom da se šetaju Žuti i Žuta, to vam dno dna. Otvorite oči, dobro otvorite oči u Oktobru!!!
Evropa u ovom trenutku ni je u stanju da sama sebi pomogne. Zašto? Na vlast dolazi najcrnja, fašistička, desnica koja će Evropu i njen komšiluk ponovo zadeverati, naravno lošim. Bosna im je margina, a to obilato koriste istočni fašisti. Ovo svakako na današnji dan neće spomenuti niti politički centar, a ni desna strana. Na žalost, lijevica i antifašisti u ovom trenutku gube na svim poljima!
Bjela koshulja raskopchana tek da se malje pojave. Jel to neki novi modni krik? Vidi ih, svi odreda, ovako i Obama zna obuchi raskopchanu bijelu koshulju. A josh neki dan Armani kritikuje i kazhe kako je ovo seljachki....
Kad neko umre, to se više ne može popraviti. Bosna je poprilično ranjena i treba je liječiti i zaliječiti. Posljedice su tolike da će jako dugo ostati, a svako liječenje teških posljedica je dugotrajno, bolno i nadasve skupo. Ne vjerujem da Evropa ima toliki motiv, a Bosna će, kao i do sada, to izdržati već nekako.
Sta je bilo? Obicno ratio je 20 cetnika / na 1 branilac, sta je ovo 5/1? Jeste se umorili? Statistika do 00h01 28.06.2014 kaze da su: 1. JAKO BESNI CETNICI (5-a kolona); 2. JAKO NAORUZANI (vidim odavde vec 2 tenka, pokucace Vam SIPA); 3. koji mrze a. djecu, b. zene; 4. jedva cekaju priliku da odu u Haag da dodaju svoje stranice zlocina; 5. ne vole EU; 6. mrze sve sto je strano; 7. ne vole vise Ruse jer su ih izdali; 8. ne vole Ukrajince jer se ne daju Putin-u huylo (pjesme u link); 9. ne vole nauku; 10. cak su ugrabili bodove u ono sto se ne razumiju, berza u London-u. 11. Kosovo im je totalno nepoznato!? Za 4 dana pokoseno 800 cetnika. Pa Bogami znalismo i vise, ah? Sicas li se Oluje? OPOMENA: sve sto je napisano u flashvest, je strogo dokumentovano, ruski dobrovoljci (izvor: Служба Безпеки України [СБУ])... 'flashvest' je zavrsio svoj zadatak. Hvala svim glumcima i reziseru. Oprostajna! Ostavicemo youngstere da se jos malo igraju, pa cemo zatvorit 'flashvest'. (@19h14 27.06.14
...još da je u mrkve naručit 20 cijeli, sa lukom i kajmakom...
Mi nismo koljaci ni ubice, mi samo sakupljamo informacije. Ratnici su >>>>>>> тамо вежбају сваки дан и ноћ, а ноћас је овђе снијег и ледара.
...ne zna se jeli veća laž ovaj pompozni članak, il skup istaknutih kreatura koj ebi nešto ko trebale simbolizovati...istaknuti cionista, misteriozni arapski biznismen, propali političar sa turskom adresom, bošnjački "princ" i gospodična čiji je jedini poslovni uspjeh finansijski isplativ razvod...da vas krleža vidim očas bi sročio glembajeve 2...
Nemoj da nam ko Sanele dira. Ona za nas lobira. Ili lobuje? Koje ono bi s loptom? Eh, ono drugo.
...sto bi ga ja saneli srucio u grkljan do ja.ja buraz i onda špricno bez vadjenja... a opste poznato je da je ona takvim poduhvatima napravila silne veze sa šejkovima i mužem :-) a bilo je i grupnjaka naravno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sanele mi !
ko je ova plavusau drustvu tanovica?jest i napusena:-)
ma pusti to, nego vidi ruke dole
da nisi mi rekao ne bih ni zapazila:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a jesu se umotali svi po ovoj vrucini, pogotovo baketova draga, subhanallah
ovdje se neko nepovoljno izrazio o gejosima. slažem se , ali to je nedopustivo ! barem tako biden i obama kažu : http://www pa na dnevno hr/vijesti/svijet/126148-americki-potpredsjednik-porucuje-amerika-ce-svima-nametnuti-postivanje-gay-prava.html Američki potpredsjednik poručuje: 'Amerika će svima nametnuti poštivanje gay prava!' petak, 27. lipnja 2014. u 10:46 Hoće li se Amerika jednog dana stidjeti svoje politike nametanja svog viđenja morala drugim civilizacijama i kulturama kao što se neki danas stide nametanja kršćanstva indijancima, neovisno o tome koliko je to dobro ili loše? Jer, hegemonija je u konačnici ipak samo hegemonija, i loša je. ove crvenotepihlije to znaju i podržavaju ...
neki misle da ako su "za" da su postali 'svjetske face', a zapravo su nastranošću zavedeni provincijalni papci/snobovi koji bi i za drek, ako je izvana nametnut, tvrdili da je tufahija, ali još slađi.
muci mi se od ove "elite" koja bezbrizno paradira po sarajevu dok gradjani u drugom dijelu grada kopaju po kantama
varas se ako mislis da toga nema u svakom velikom gradu bilo gdje
Ponosno napokon stvari dolaze na svoje, pogotovo kad sam pročitao "Glavni grad BiH večeras je bio kulturna prijestolnica Evrope". To je rečenica koja me obraduje, dosta je bilo omalovažavanja našeg naroda, ovim smo pokazali da možemo kad hoćemo.
Dino, uredu je. Bvavo, Bvavo (za pvestavu).
Svako ima pravo na svoj jedinstevni stav :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nesto ne viđam Dodika među elitom!
nema ni onog habsburgovca mlađahnog...
Libija, Sirij, Ukraina... Gdje god se ovaj gmaz pojavio i nekoga podrzao, zaratilo se.
nosi sreću...
Zasto samo ovdje - svako evropsko smece prestaje biti smece, vec se pretvara u srebro? Zasto samo ovdje Haris Pasovic uzima novac za kojekakve budalastine, lijena isfrustrirana gay karikatura od "reditelja"? Zasto polupismeni Dino Mustafic rezira sve - aktuelne "hit-predstave" i 30 godina izigrava clana 7-mladih?! Zasto je sevdah postao sranje koje sviraju pripadnici gay i lezbo zajednice (Bozo Vreco, Damir Imamovic i Medunjanin Almira). Zasto Jovo Divjak ima 4 miliona KM na racunu a ne radi nista? Zasto? Jer sirotinja cini 95% ovog drustva, oni rade za 350-800 KM i nemaju vremena da prate tekstove na Klixu. Nemaju slobodno vrijeme Emine Ganic, nisu bezobrazni kao svi ovi koji hodaju po crvenom tepihu. Ne piju pice Neuro, Sanele J... Ne znaju za perverzije B.A.Levija, ni za porno karijeru Harisa S, ni za lopovluke Emira Nuhanovica. Ni za 3 miliona koja je uzeo Ganic Ejub. Ni za Certifikate. Bilo bi i meni mozda lakse da i ja sve to ne znam.
nemoj ti druže protiv gejova, to je danas kažnjivo.