Filozof o filmu "U zemlji krvi i meda"
0
Bernard-Henri Levy: Angelina Jolie, Bosna u njenom srcu
Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno je jasno kome se taj film ne svidja, srpskim zlocincima i njihovim sunarodnjacima obozavaocima, isti na zalost cine ogromnu vecinu populacije u sumskoj i Srbiji. Vecinu koja je i dalje uvjerena kako su se \"Srbi samo branili\" i kako je agresija bila \"otadzbinski rat za slobodu\". Svima ostalima sve je potpuno jasno, a ocekivati da se film svidi Srbima koji su jos vrlo daleko od katarze ipak je previse. Njima daj opanke, slaninu i gusle da redaju deseterac i njima je dobro, kakav film i Andja Jolie. Narod koji jos zivi u 14. vijeku u doba Kosovske bitke.
Htjeli su veliku srbiju... dobili su veliku K U R C I N U mi smo opstali.... a oni su najveci gubitnici ovdje... uostalom... crna gora i kosovo
iduću Angelinin film je vjerovali ili ne pornić,. u njemu ja Adnan od Cazina karram 25 srpkinja svih profila i godišta sa svojom golemom obrezanom karom! uffff srpkinje operite se molim vas ja sam navikao na čisto :)
Jeli te strah karme? Jeli te strah da se svo zlo sto si cinio i svo zlo sto zelis drugima ne vrati tvojoj djeci? Zivot se vrti u krug zaista! Sve se vraca kad god kako god!
Kako mnogo znas o Kusti..NOT! Njegovog pretka, Roma, su iz Custendila doveli begovi Avdici u Hercegovinu.
Ćao. Ja sam Teresa Figaldo.. Danas je 26 godina od moje smrti, ako ovo ne posaljes na 20 adresa spavacu na tvojoj strani od ove noci zauvjek! Ako ne veruješ ukucaj na google moje ime i videćeš!
Gospodine Levi, nadam se da ce Vam neko iz Jevrejske zajednice u Srbiji preneti moje pitanje: - U koju kategoriju zlocinaca svrstavate pripadnike Vaseg naroda, koji zive u SAD i drugim zemljama Zapada, koji su aktivno ucestvovali u donosenju odluke i izvrsenju zlikovackog bombardovanja Srbije, kao i satanizaciji Srpskog naroda kroz medijski rat? Inace, izuzetno cenim Jevrejski narod za ogroman doprinos ukupnom razvoju civilizacije; saucestvujem u njegovim vekovnim stradanjima, a posebno od fashista u Holokaustu. Zato me cudi da olako pripisujete etiketu \"fashisi\" srpskim policajcima, kako ih je gospodja Andjelina Zoli prikazala. Od osobe koja se bavi filozofijom, sem ako nije izlapela ili ima neke prljave interese, ocekuje se odmerenost i mudrost, koju Vi, nazalost, u ovom slucaju niste pokazali. Bojim se, da ste se ovim cinom svrstali uz zlocince poput Olbrajtove, Vesli Klarka, Holbruka i inih pripadnika Vaseg naroda, koji svojim zlocinima ukaljase ugled i postovanje Jevreja.
SERBIEN GENOCID.
Crknite od muke primitivci. SAmo mozete svirati q.
jeste otvorilo joj se srce na jadni narod u bih :D
Apsurdo možda zvuči, ali je ovo što je rekao ovaj čovjek o Andželininom filmu bitnije i od samog filma
Ponuda muslimanima: - da budu europski palestinci, bez teritorije (da im se uzme i ovaj rezervat na 24% BiH sto sada drze), a za uzvrat Andja ce da snimi nastavak filma...pod nazivom: \"muslimani u zemlji cudesa!\" :)))))))
Srbima u BiH drzava, a balmusima (BALMUS = BALkanski MUSliman) film :):):):) Svakome po pometi i zasluzi :) Komedija ziva od vas naroda koji je sasvim zasluzeno nasao svoje mjesto u vicevima....ha ha ah ah ah
levy židovska masončina hebo majku jesu ufatili fursata ko žohari nema na kojoj ih poziciji nema a šaka jada brojčano...
A sta mislite o stavu Bernard-Henri Levy-a glede Izraela i muslimanskog svijeta uopce?
FRANC KOS TI SE NADAJ JASENOVCU JER TE CEKA SA TAKVIM MISLIM.A NE 4 GODINE BICE TI DUZE NEGO STO MISLIS
bez vredjanja