Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj snimak je objavljen julu...
“izmjenjivac igara” 🤣🤣🤣. game changer nije izmjenjivac igara nepismeni urednice klixa
@komad 'artije hahahahahaah kakav kreten
banksy mrtva komercijala, sve ono što nije bio kad je stvarno valjao, tamo nekad 2010
izuzetno ga cijenim, al su dosadni vise..idi nosi masku, idi vakcinisi se itd. necu!
umri
sirov sam na bitovima ko na zidu Banksy
Trebao je kod nas doći. Da iscrta po sve i jednom vozilu javnog prevoza ne bi ju riječ niko rekao :D
Neće nikad biti zanimljiviji od Michael Scofield-a, Sylvester Stallone-a, Liam Neeson-a i ostalih filmskih zvijezda, jer jedno je kriti se i ostavljati svoju umjetnost da svijet gleda, a drugo je pokazivati se i ostavljati svoju umjetnost da svijet gleda.
preseravanje
@Kremona iskren da ti budem, nisu radili komentari, pa sam napisao prvo što mi je palo napamet da provjerim
@Kremona sta drugo raditi dok bjezimo od korone i smoga
Grafit koji podize svjest...kad bi ti rekli da popiješ rakijslu čašicu nečije pljuvačke...svako bi odbio...a ovako vozeći se svaki dan po autobusima trmavajima,šalterima...krecu ci se u masi...covjek za jedan mjesec pokupi preko casicu tudje pljuvacke i sline..i direktno u pluca a i u sedvicima i jelima....Cudan narod.
Vlasti pametno postupile!!