Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi komentatori, ovdje jedan od autora... Molim vas da ne padate u rasprave o nečemu što niste ni pročitali, pogotovo što će uskoro u Google pojam "Trba i Dugi" početi kucati i djeca. Kakav im primjer dajete? Trba i Dugi ne pripadaju nacijama, nego su prije svega LJUDI. Kad pročitate priču, biće mi drago da porazgovaramo dalje. Slikovnica će uskoro biti u prodaji, a kasnije ćemo podijeliti i priču, besplatno i svima. U međuvremenu, učite djecu da vole i čitaju knjige, koje god mislite da trebaju čitati. Hvala. Mladen
Pa ti mjenjas cesce nikove nego cigo konje.
Dino Z, prvi put komentarišem na Klix, i za razliku od većine, potpisujem se pravim imenom i prezimenom. Posljednji put kad sam provjerio, nisam bio neko drugi :) Još uvijek sam ja - ja, i to planiram ostati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I naravno, za nenačitanu publiku je nedokučivo da je ona bajku plagirala. Trbronja, Dugonja i Vidonja...
Jelena je htjela ispricati Griči tu priču koje se svi rado sjećamo... ali, već nakon prve rečenice je shvatila da je sve zaboravila... Tako da je izmislila u potpunosti novu priču, iako je počela od klasičnih bajki. Vidjećete, jako je zabavno, a naši junaci uopšte ne liče na Dugonju, Trbonju i Vidonju. Niti priča ima imalo veze sa ovom bajkom.
Valjda, Avanture trebe i dugog. Potkrala im se štamparska greška.
18+, hardcore bajka.