Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba podrzati kulturu,odvedite nekad svoju djecu u pozoriste,prosirite im vidike...
Samo naprijed !!
To da "otvara vrata mladim glumcima" je slagao koliko je i težak....Dvije godine kako sam diplomirao i ja i još nas nekoliko, ne možemo da dobijem pripravničkog u toj instituciji, jer gospodin previše "brine o mladim glumcima"....
Da budeš upisao elektrotehniku, a ne pokušaj od fakulteta. Kaže "Akademija dramskih umjetnosti". Smijurija. Na kraju svi završe ko "konceptualni" """"umjetnici"""", stavljaju kese na glavu i narod im se divi. Jer sramota je reć da ne razmiješ šta radi taj tzv. umjetnik, pa svi ko fol razumiju, a ni čovjek sa kesom na glavi ne zna šta radi.
Pa dobro. Ima ljudi koji samo to zele. Istina, ne prolazi bas najbolje ovdje u finansijskom smislu, ali bi zato trebali gledati da se ispale vani. Bolje vani kao amater glumac nego ovdje kao profesionalac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala bogu i nešta pozitivnoga