Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođite nam opet :]
Ulazi Angelina u pekaru i veli: - Daj meni jedan burek....i daj Bredu pitu !
poceo pit sampras
ttp://bitsnoop.com/in-the-land-of-blood-and-honey-2011-q32709738.html film A.J.
Opet će sad cijeli svijet da nas gleda kao jadnike koji se kolju međusobno i pričaju engleski jezik kao da imaju bure u ustima. Sad realno recite, da li bi vi imali želju posjetiti ovako grdnu zemlju kakvu je ona prikazala u BiH? Anti-reklama za BiH. Samo što to pola ljudi ne vidi. A vi se smješkajte i zovnite je opet.
@Ministr .........mislis Leca,Ceca i ostala go . na
Žiku onih radnica na aerodromu što se kače po Bradu. \"heeeeej ubiče me čojk kad dođem kuči,al sam se ja morala slikat sa njim.Morala sam ga makar malo dodirnut\"
Sogan dolmu ni probala, a iz Bosne odperjala, nema nase Andjelije, Boze mili ja gdje li je, ko joj sada cilim pruza, i crveni buket ruza, ko joj sada podilazi, il ko li joj jezik plazi, sto se trgla da opise, Poturice kak\' ubise, jer Srpski izrod bili, zato su i pobili.
Andjelina Dzoli je bila u njemackoj pet dana i nije joj bilo lijepo, u Sarajevu je bila 10 sati i bilo jeo je predivno, koji glupi Bosanci, hahahahaha, sta reci na sve ovo???????
svaka čast Anđoooo.....
Ovoliko patetike nije bilo ni u vrijeme srednjeg vijeka kad je crkva dominirala nad ovcama.
E sad ste naj.e.b.a.l.i
Čizme su sasvim ok, Anđa je jedna divna žena, znala je gdje ide i kako da se obuče, normalno neće nama doći okićena zlatom :P Da su joj čizme nešto komplikovanije od ovih koje su onako fine i jednostavne, tvoj komenatr bi bio da je ufurana i da je došla ovdje nama u Bosnu furati se.
skocile cijene kuca na vratniku.kazu sele se iz kalifornije na vratnik.uzece kucu kod travolt I mickija rurkea.
cizme su joj bezze, isto ko da je na ciglanama kupila
ajoj,ma slika cerića je dokaz one da slika vrijedi kao hiljadu riječi
KAKO VOLIM OVU ZENU,KAKO IH VOLIM KAO PAR....TREBAMO BITI ZAHVALNI NA SVEMU STO SU URADILI ZA BIH,A URADILI SU STO NIKO OD OVIH NASIH GUZONJA POLITICKIH NIJE